Institusi Menteri: 'Istanbul bakal janten conto saluran munggaran dina aplikasi kota pinter'

mentri mangrupikeun saluran conto anu pangsaéna dina aplikasi kota pinter di istanbul
mentri mangrupikeun saluran conto anu pangsaéna dina aplikasi kota pinter di istanbul

Diomongkeun dina pambuka Kongres Kota Kota sareng Kongrés, sareng Murat Kurum, Menteri Lingkungan Hidup sareng Urbanisme ngabagi sababaraha inpormasi ngeunaan Channel Istanbul Project. Kurum Channel Istanbul bakal janten proyek anu munggaran dimana sadaya produk sareng jasa kota anu dilaksanakeun di dunya kalayan gedong pinter, lingkungan inovatif sareng sistem infrastruktur sareng téknologi transportasi dilaksanakeun dina kota anu sami dina waktos anu sami.


Nyarios yén Proyék Channel Istanbul mangrupikeun proyék pikeun ngajagaan sareng nyalametkeun Bosporus, Otoritas ogé negeskeun yén éta proyék nyaéta proyék kabébasan tina Bosphorus.

Keur 18 taun kaliwat, brand Turki urang Présidén Erdogan ngeunaan kapamimpinan dina proyék nu nyatakeun yén maranéhna ngalakukeun Otoritas, Terusan Istanbul Project bakal nedunan ogé deui dina iman sami sareng tekad kapamingpinan presiden Erdogan urang, cenah.

Ngingetan yén Grup Partéi AK maréntahkeun paréntah hukum énggal anu bakal janten titik balik pikeun kota, Institusi masihan inpormasi ieu:

Inda Nalika peraturan ieu diatur, urang bakal ngamimitian era anyar anu arsitéktur horisontal penting dina pamahaman urbanisme urang. Taun 2012, urang pindah kana tahap énggal dina kampanye transformasi perkotaan anu dikaluarkeun ku warga anjeun. Ti ayeuna, perencanaan dumasar pulo bakal dilakukeun sanes perencanaan dumasar bungkusan. Proses monitoring anu éféktif bakal dimimitian dina perang ngalawan struktur anu teu ilegal. Konsep péstom perumahan sareng struktur anu teu ilegal bakal lengkep tina agenda nagara urang sareng bakal janten sejarah. Kami diwajibkeun meunang persetujuan ti pamaréntahan warga masarakat ngeunaan struktur anu bakal diwangun dina désa-désa. Kalayan susunan ieu, urang bakal mungkas konstruksi bengkok di dataran sareng kampung kami. Salaku tambahan, urang ngawangun puluhan rébu wangunan dina ruang lingkup transformasi, ngamungkinkeunana ngarobih deui gedung anu nampi Sértip Pendaptaran Gedong. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar