Mobil Domestik Bakal Cocog pikeun Transformasi nyetir Otonomi

mobil domestik bakal cocog pikeun transformasi drive otonom
mobil domestik bakal cocog pikeun transformasi drive otonom

Turki urang Mobil prakarsa Grup ti akun Twitter dijieun ngeunaan babagi mobil domestik anyar. Ieu nyatakeun dina ngabagi yén mobil ngagaduhan prasarana anu tiasa diropéa di internet sareng dikembangkeun saluyu sareng 'tingkat 3 sareng saluareun' transformasi nyetir otonom.


Turki urang Mobil prakarsa Grup (TOGG) di ahir 2019 kungsi disababkeun pikagumbiraeun hébat nu ngamajukeun automakers domestik.

Warga dibere informasi anyar ngeunaan mobil anu diwanohkeun sareng dua pilihan awak anu béda: SUV sareng Sedan.

SISTEM KOMPUTUS DUKAN KASAR

babagi gambar TOGG dijieun ku kaca Twitter "bisa ditingkatkeun mobil Turki urang ngaliwatan internét 'tingkat 3 sarta saluareun' konvérsi nyetir otonom, sasuai jeung infrastruktur dimekarkeun tur drive canggih di lalulintas kota kalawan sistem rojongan tur bakal alleviate nu kacapean tina lalampahan panjang" pernyataan ceuk.

DOMESTIK KAWASAN DIA DAPAT 5 BUKU

kakuatan tinggi dampak, elemen kaamanan aktip sarta pasif komprehensif sarta Sistem bantuan supir canggih nu bakal ngidinan Euro NCAP norma 2022 béntang kasalametan 5 bakal nyandak aman ngarasakeun lalampahan jeung İNTURKEY pribumi mobil.

DESIGN KEROKOK DESIGN

Alat kasebut dirarancang ku biro desain Italia Pininfarina. Kandaraan prototipe dihasilkeun di Italia.

Langkung ti 100 insinyur terlibat dina ngararancang kendaraan. Batré kendaraan dihijikeun kana platform. Hal ieu dirarancang pikeun nampi 5 béntang tina tés kacilakaan Euro NCAP. Mobilna bakal ngagaduhan 7 standar sareng 2 airbags pilihan. Model munggaran anu bakal direncanakeun janten C-Kelas SUV, sareng ku 2030, 5 model anu béda bakal dipasukan. Aya motip tulip dina gril hareup kendaraan.

Panel instrumen kendaraan diwangun ku layar éléktronik. Panel ngagaduhan tilu layar pidéo sareng layar multimedia sareng layar navigasi 10 inci (25,4 cm). Kandaraanna henteu ngagaduhan kaca spion, gantina aya kaméra.

SPESIFIKASI TEKNIKAL KANGKUNG LOKAL

Mobilna didamel ku batré litium-ion. Dua pek listrik kalayan kisaran 300 km sareng 500 km bakal ditawarkeun dina biaya tunggal, gumantung kana kapasitas batré. Batré kendaraan na rencanana direncanakeun 30% kirang ti 80 menit. Kalayan sistem ngerem regeneratif pikeun dilebetkeun kana kendaraan, direncanakeun yén mesin bakal damel sapertos dinamo dina ngalambatkeunana sareng manjangkeun kisaran dugi ka 20% ku ngecas batré.

Kandaraan kasebut direncanakeun tiasa dilakukeun dina dua kakuatan mesin anu béda, nyaéta 200 HP kalayan drive roda pungkur sareng 400 HP kalayan drive opat roda. Laju kendaraan, anu kacepetan ahirna bakal 180 km / jam, nyaéta 400-0 km / h akselerasi dina 100 HP versi sareng 4.8 detik dina versi 200 HP.

Perencanaan yén kendaraan bakal otomatis nampi apdet ti pabrik nganggo sambungan internét 4G / 5G, sareng yén kendaraan tiasa dipiceun jarak jauh upami aya gagal. Diterangkeun yén kendaraan bakal ngagaduhan fitur nyetir otonom 3.

BISA AKAN KERÉS NÉLIS KARÉH?

Turki urang Mobil baris nyadiakeun kapamimpinan sumebarna tOGGer dugi 2022 baris datangna dina jalan berkat infrastruktur ngecas éksténsif na di imah, kantor jeung bisa boga muatan di stasiun on jalan. Kalayan kemungkinan téknologi janten mobil anu nyambung sareng pinter, pangguna tiasa ngarencanakeun sareng ngatur biaya mobilna.

SATU AUTOMOBILE LOKAL AKAN DIPANGGO

Mobilna bakal diproduksi di pabrik anu direncanakeun pikeun ngamimitian konstruksi taun 2020 di hiji tanah milik Angkatan Bersenjata Turki di Gemlik, Bursa sareng parantos réngsé dina taun 2021. Kandaraan anu munggaran rencanana dileupaskeun tina pita taun 2022 sareng mimiti ngajual. Nepi ka tanggal 30 Oktober 2019, parantos diumumkeun yén jumlahna 13 milyar TL investasi tetep bakal dilakukeun dina 22 taun. Hal ieu rencanana pikeun damel 4.323 urang dina fasilitas produksi sareng ngahasilkeun 5 rébu kendaraan dina 175 modél sataun. Seueur seueur pangurangan pajeg sapertos pengecualian pajak adat, pengecualian éca, pangurangan pajak, pangrojong premium asuransi kanggo investasi sareng jaminan kaayaan pikeun ngagaleuh 30 rébu kendaraan. Hal ieu ditujukeun pikeun ngahasilkeun kendaraan tina 51% bagéan domestik dina modél munggaran, sareng ningkatkeun rasio bagéan domestik ka 68,8% dina modél kadua sareng katilu.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar