Mobil Domestik Bakal Dipindahkeun Ti Bursa Ka Bumi Showcase

mobil domestik bakal dibawa ka showcase ti bursa dunya
mobil domestik bakal dibawa ka showcase ti bursa dunya

Ka-18 'Pertemuan Minda Umum' diayakeun dina pimpinan Bursa Kamar Perdagangan dan Industri (BTSO) kalayan partisipasi kamar sareng séntral di Bursa diayakeun di Iznik. Pupuhu BCCI Ibrahim Burkay, ngomong inisiatif transformasi anu mindahkeun ékonomi dina proyék mobil domestik Bursa Turki di kota. Nyarios yén kota kedah ngalih kana perekonomian skala sareng rencana spasial sareng mastikeun 50 taun ka hareup, Présidén Burkay nyarios, "Kami bakal terus damel sareng tekad dina unggal widang kalayan target Bursa anu langkung kuat."


Ka-18 'Pertemuan Minda Umum', anu nyangking dunya bisnis Bursa dina pimpinan BTSO, parantos dikelompokeun ku Kamarangan Dagang sareng Iznik. Diomongkeun dina rapat anu diayakeun sareng partisipasi sadaya présidén saham sareng pasar saham, korsi dewan sareng anggota dewan direksi di Bursa, Pupuhu BTS Burko İbrahim Burkay nyarios yén taun dimana data kamandungan panghandapna tina 10 taun katukang dina perdagangan dunya dirékam katinggal. Turki urang sanajan kawijakan protectionist dina ékonomi global dina watesan nilai ekspor di dunya nambahan pangluhurna di lima nagara ti salah nyatakeun yén Ibrahim Burkay, "Taun ieu kuring miharep dina dasar investasi anyar, kuring niatna yakin yén produksi jeung urang candak tumuwuh teuing kuat pagawean éta. Dina prosés anu nangtang ieu, kuring ngalaksanakeun rasa syukur ka pamaréntah urang pikeun dunya usaha urang, anu parantos ngalaksanakeun peraturan anu cocog dina ekspektasi sektor swasta urang. ”

Turki'S 60 taun impian baris lumangsung

Bursa BCCI dina taun 1960 dina kaayaan kapamimpinan tina zone industri diatur heula Turki urang téh reminiscent tina kahirupan kota lolos Ibrahim Burkay, "kami nu nyésakeun ligamentum infrastruktur industri kota kuat ieu ngawangun 50 taun. Kami ngamimitian transformasi industri Bursa kami sareng proyék-proyék anu kami laksanakeun 7 taun ka pengker. Ayeuna, Bursa ngalaksanakeun pimpinan révolusi industri anyar nagara urang kalayan proyék sapertos TEKNOSAB, GUHEM, Model Fabrika sareng BUTEKOM. SDM mumpuni urang, R & D na widang produksi inovasi-berorientasi, fasilitas logistik urang jeung transformasi kami di move industri urang urang geus diaktipkeun realisasi Bursa dina 60 taun mobil ngimpi Turki urang. "ceuk Anjeunna.

"Kami bakal ngasuh kerentuan bumi sareng kuliah ka dunya"

BCCI Pupuhu Burkay, téhnologi otonom sarta digital ku milestone anyar di dunya bersuara pikeun showcase proyek bisa dipindahkeun ti Bursa dina gol ngembangkeun Turki urang. Ibrahim Burkay, 'pribumi' sarta 'Bursa' salaku generasi saterusna di Bursa, proyék mobil Turki urang aranjeunna nerangkeun technoparks na Bursa Téhnologi R & D na Koordinasi Center BUTEKOM dina micro mékanis aranjeunna latihan, emphasizing maranéhna bakal nyumbang kalawan mikro-éléktronika jeung puseur nano-téhnologi tina kaunggulan Ibrahim Burkay, "Mr. Présidén Recep Tayyip Erdogan, Industri sarta Menteri Téhnologi Mr. Mustafa Varank Pupuhu TOBB Board Mr. rifat Hisarcıklıoğlu jeung Turki Automobile perusahaan Grup ka kuring nganyatakeun syukur urang keur kapercayaan maranéhanana di Bursa." cenahna.

"Urang moal bakal masihan kasempetan pikeun ngiringan jasa."

Menunjukkeun yén dina perencanaan Bursa, industri sareng aréa panyimpen kagungan 11 per rébu dibagikeun dina total permukaan 8 rébu pasagi, Présidén Burkay nyatakeun yén industri nyumbang 45 persén ka ékonomi kota. Nunjukkeun yén mobil lokal aya di kahirupan di Marmara Basin mangrupikeun kasempetan penting pikeun perencanaan spasial, İbrahim Burkay nyarios, "Kami henteu tiasa ngijinkeun proyék-proyék anu urang butuhkeun ku pendekatan musuhan pikeun investasi sareng jasa anu ngalaksanakeun gerak pertumbuhan kota sareng nagara urang. Minangka dunya bisnis Bursa, urang bakal teras-terasan nyumbang kana proyék-proyék anu bakal ukur bentukna sanés tapi ogé 20 taun salajengna, 50 taun bahkan 100 taun. Kuring ngarepkeun kami bakal nyandak beasiswa sareng nagara kami ka masa depan anu langkung cerah babarengan sareng kakuatan pikiran umum. ”

CALL UNTUK BUKU DARI PRESIDENT BURKAY TO BURSASPOR

Ketua BTSO İbrahim Burkay ngungkabkeun, aranjeunna hoyong mindahkeun Bursaspor ka Liga Super aranjeunna pantes kalayan kampanye "Büyük Büyük Bursaspor Deui" diluncurkeun salaku wawakil bisnis. Dina kontéks ieu, Burkay nyatakeun yén dunya bisnis bakal nyumbang kana kampanye kalayan dukungan 100 rébu bentuk, "Kuring ngajak anjeun ngadukung kampanye penting ieu," saurna.

GAMPANG TAMBAHAN Pikeun 20 Jalma

TOBB Board Anggota sarta Présidén Komoditas Exchange Özer Matlin Bursa, Turki ceuk proyék mobil domestik of Bursa jeung Turki baris méré mangpaat gede pikeun ékonomi. Matlin ngomong yén maranéhna yakin janten salah sahiji merek pangpentingna dina proyék skala global di Turki, automakers domestik bakal nyieun kira 20 sarébu jalma padamelan na stressed nu ékonomi nagara urang bakal nyumbang 50 milyar euro. Nyarios yén kamajuan globalisasi sareng téknologi mangaruhan unggal daérah kahirupan, Matlı nyatakeun yén pasar tatanén ogé kapangaruhan ku kamajuan ieu. Dina kontéks ieu, ngadeg di 2018, Matlin draws perhatian ka pentingna Turki Produk husus Exchange, "sektor tatanén Turki dina watesan ampir Kristus katampa gawang pangbadagna tina sistem ieu, produser tatanén cageur urus konsumen di adil jeung harga realistis mun nyieun dijieun platform internasional éféktif." Ceuk Anjeunna.

AGENDA DONGI PUTRA ARTUK NEGARA

Dina rapat Joint Mind, protokol ditandatanganan antara Bursa Komoditi Bursa sareng Kamar Perdagangan dan Industri Iznik ngeunaan panggunaan sipat 'Bursa Komoditas' di Iznik. Nyarios yén aranjeunna yakin yén awéwé sareng pangusaha ngora kedah dirojong boh dina kahirupan bisnis sareng kahirupan sosial, Matlı nyarios, "Kami hoyong langkung pas pikeun mikeun wirausaha profil kota urang sareng nagara urang sareng daérah anu diperyogikeun pikeun dianggo."

"AUTOMOBIL DESA NEGARA ADD NUNGEUN VALUE TO AREA KAMI"

Présidén Iznik TSO Mahmut Dede nyatakeun yén distrik Iznik parantos nyumbang sacara signifikan kana ékonomi Bursa dina séktor anu béda-béda. "Di Iznik, anu mangrupikeun peradaban, prosés pencalonan urang terus pikeun Daptar Warisan Dunia UNESCO, anu diteruskeun sacara intensif salami 2 taun ka tukang. Sacara hormat ieu, taun 2020 penting pisan kanggo urang. Kuring ogé yakin yén pabrik mobil domestik pikeun didirikeun di Gemlik, anu aya patalina sareng kabupaten urang, bakal nambihan nilai anu béda pikeun daérah sareng kota urang. "

"Urang nganakake pisan di GEMLIK"

Dina nyarios pertemuan, Présidén Kamar Perdagangan dan Industri Gemlik, Paşa Ağdemir nyarios, "Kami ngarasa pisan untung di Gemlik. automakers domestik jeung proyek kayaning-speed tinggi karéta nu ngagambarkeun visi Turki urang datang ka kahirupan di Kab urang. Abdi badé ngahatur nuhun ka pupuhu Badan Diréktur BTSO Bapak İbrahim Burkay, Présidén Bursa Komoditi Bursa Mr. Özer Matlı, Présidén TOBB Mr Rifat Hisarcıklıoğlu sareng Présidén kami.

Présidén Iznik TSO Mahmut Dede ogé masihan piagam ka Pupuhu BTS Burkay sareng Pupuhu Bursa Komoditi Bursa Özer Matlı pikeun pangrojong aranjeunna ka pangusaha awéwé sareng Iznik TSO. Rapat réngsé kalayan tungtutan, saran sareng pamanggih kamar kabupaten sareng séntral.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar