Mobil Lokal Ngagengekeun Anjeun Ngartos sareng Diajar Anjeun

mobil lokal paham anjeun, ngadangukeun sareng diajar anjeun
mobil lokal paham anjeun, ngadangukeun sareng diajar anjeun

Kalayan mobil pinter mobil domestik sareng fitur 'internet obyék', éta dirobih janten alat mobilitas pinter generasi anyar anu ngadangukeun anjeun, diajar anjeun, ngintegrasi sareng anjeun sahingga ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampil.

Turki urang Mobil prakarsa Grup (TOGG) diumumkeun via hiji animasi diterbitkeun dina dua pilihan chassis béda, fitur nyetir calakan dina mobil urang anu ngawanohkeun ka warga kalayan akun twitter resmi tOGGer urang di ahir 2019 kungsi disababkeun pikagumbiraeun hébat automakers domestik diwanohkeun SUV sarta kaasup sedans.

Animasi ieu nunjukkeun minuhan paréntah verbal anu dipasihkeun ka sistem nyetir calakan jalma anu ninggalkeun imah sareng bade damel. Dina animasi, mobil, Internét objék gaduh garis dina téknologi.

Animasi ogé nekenkeun yén mobil tiasa ngartos haté jalma nganggo kendaraan berkat sensor sareng kaméra. Sanaos sensor ieu, lampu ambien dina kendaraan tiasa ogé rupa-rupa numutkeun mode supir.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar