Mobil Domestik Bakal Masihan Kahirupan Anjeun Langkung Gampang Ku Komunikasi sareng Alat Smart

mobil rumah tangga bakal ngajantenkeun hirup anjeun ku komunikasi sareng alat pinter
mobil rumah tangga bakal ngajantenkeun hirup anjeun ku komunikasi sareng alat pinter

Mobil prakarsa Grup (TOGG) rinci Turki ngeunaan proyék anyar anu dilakukeun ku automakers domestik neruskeun balik Orty. Pidéo anyar ngeunaan kumaha fitur TOGG paling panasaran tina karya akun média sosial parantos diterbitkeun.


pernyataan nu ngomong, "Ku sambungan # türkiyeninotomobil sinambung téhnologi, komunikasi sareng alat pinter nyieun hirup anjeun leuwih gampang sarta bakal mere Anjeun rohangan tamu nu anyar." Anjeunna ngangkat dina pernyataan.

  • Urang ngartikeun salaku ékosistem anu parangkat pinter berinteraksi sareng anu sanés ngahasilkeun hiji ajén.
  • Kalayan ngagunakeun panawaran-Alat anu kasambung Internét sapertos smartphone, televisi pinter, barang bodas anu pinter bahkan jaringan pinter, ékosistem hirup anu cerah di lingkungan urang ogé ngembang.
  • Kami tempatkeun mobil urang salaku konduktor di tengah-tengah jaringan anu nembé dibentuk ieu.
  • Sajauh, internet bari di mobil Mobil Turki bakal sustained di internet.
  • Ku cara kieu, éta bakal aya komunikasi konstan sareng sadaya alat sareng sistem anu tiasa nyambung kana Internét.
  • Sumawona, nalika ngadegkeun sambungan ieu, henteu masalah naon panyadia alat atanapi sistem anu ditaroskeun atanapi naon merekna.
  • Éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun unggal alat atanapi sistem anu tiasa nyambung kana internét jarak jauh, nyaéta, tina mobil anjeun.
  • Sistem ieu, anu ogé bakal nulungan anjeun, bakal diajar kalakuan sareng kabutuhan anjeun sareng bakal nunjukkeun skéma anjeun anu sasarengan.
  • Nalika ninggalkeun bumi anjeun, 'Naha ketel tetep aya? Naha kuring mareuman lampu kamar mandi? Naha kuring mareuman TV? ' Tanda patarosan sapertos henteu bakal tamper sareng anjeun.
  • Kusabab kendaraan anjeun bakal diajar inpormasi ieu, sareng sababaraha waktos, nalika anjeun lebet dina mobil anjeun sareng jalan, éta bakal naroskeun anjeun: 'Henteu aya di bumi, naha anjeun badé mariksa alat-alat bumi sareng ngamimitian skéma miang?'
  • Anjeunna bakal parantos nyetél skénario istirahat bumi pikeun anjeun sareng bakal mateni sadaya anu henteu kedah damel di bumi anjeun balik dina waktos éta.
  • Conto ieu mangrupikeun salah sahiji skénario anu mungkin.
  • Anjeun bakal tiasa ngadamel skenario pikeun mobil anjeun ogé nyieun skenario pikeun anjeun.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar