Tukang Terakhir di Bülent Ecevit Köprülü

némpél terakhir di simpang breaker ecevit
némpél terakhir di simpang breaker ecevit

Di Salihli, sentuhan akhirna dilakukeun di simpang Bülent Ecevit Köprülü, anu diwangun ku Munisipalitas Metropolitan Manisa. Diadegkeun dina pangajaran dina parapatan modéren, Wakil Sekretaris Jenderal Métopolitan Mémopolitan Manisa Ali Öztozlu sareng Walikota Salihli Zeki Kayda negeskeun yén signage lalu lintas sareng pamasangan pencahyaan terus di jalan sambungan sisi sareng ngagariskeun yén karya-jalan di parapatan parantos réngsé.

Pangaturan terakhir dilakukeun di sisi sambungan jalan ti parapatan Bülent Ecevit Köprülü, anu diwangun ku Munisipalitas Manisa pikeun nyegah leungitna jiwa sareng harta di Salihli sareng ngarambat warga aman. Wakil Sekretaris Jenderal Metropolitan Manisa Ali Öztozlu, Walikota Salihli Zeki Kayda, Perpustakaan Manisa Metropolitan Salihli Mukhtar Layanan Cabang Orçun Abalı sareng tanaga teknis naliti karya kasebut. Nyebutkeun yén pencahayaan sareng palapis lalu lintas jalan di jalan sambungan sisi diteruskeun, Wakil Sekretaris Jenderal Perda Manisa Metropolitan Ali Öztozlu sareng Walikota Salihli Zeki Kayda nyatakeun yén karya-karya ieu bakal réngsé dina dinten anu bakal datang. Saatos pamariksaan kasebut, Wakil Sekretaris Jenderal Métopolitan Métopolitan Manisa Ali Öztozlu sareng baturna anu ngiringan mayar kunjungan ka Walikota Salihli Zeki Kayda.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar