Kacilakaan Karéta di Polandia

nagara golongan carpti
nagara golongan carpti

Di Polandia, supir treuk anu mawa penggalian ngarobih halangan tingkat nyebrang sareng nyobian nyebrang karéta api sareng pencét karéta dina trailer na. Jurus kacilakaan ieu dicerminkeun dina kaméra kaamanan.

Kajadian éta kajantenan di Zbaszyn di Voivodeship Greater Polandia di kulon barat. Rakaman anu dirékam ku kaméra kaamanan rel nunjukeun yén truk anu ngeusian mesin beurat ngiringan halangan anu ditutup sareng lebet tingkat nyebrang. Gambar nunjukkeun yén kereta api anu énggal-énggal pencét traktor, anu badé ngabéréskeun jalanna, sareng mesin beurat di jalanna.

Dina kacilakaan, dua mesin kapal karéta anu parah, pembaluk treuk éta teu tahan tina kajadian éta. Lokomotif, treuk sareng rel ruksak dina kacilakaan éta.

Penguasa, supir tiasa dihindari 1 menit sabretmesiyle kacilakaan ageung, kajadian éta kedah dititénan dina aturan éta, saurna.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar