Imamoglu Nelepon Erdogan pikeun Basaksehir Subway

nelepon imamoglundan erdogana basaksehir metro
nelepon imamoglundan erdogana basaksehir metro

Walikota Istanbul Metropolitan Ekrem Imamoglu, Sultanbeyli'ye kaping 20 nganjang ka kotamadya kabupaten. Imamoglu, wartawan ngawaler patarosan salami ulasan di lapangan di Sultanbeyli.

Disebutkeun yén jalur bawah tanah anu bakal dihubungkeun ka Rumah Sakit Başakşehir dieureunkeun ku İmamoğlu, tapi parantos dibuktikeun yén paréntah ieu diserahkeun ku tilas Présidén İBB Mevlüt Uysal. Wartawan naros ka Imamoglu ngeunaan ieu. Saur Imamoglu, "Babaturan kuring nyerat pernyataan dina dinten sateuacan. 'Ekspresi salah,' ceuk anjeunna. Leres, tapi teu lengkep. ngabohong; éta henteu salah, éta bohong. " Nyarios yén Présidén Recep Tayyip Erdoğan diasabkeun ku sababaraha menteri, İmamoğlu nyauran kieu: "Kuring nelepon ka Mr. Présidén ti dieu. Kita Hayu, ngeposikeun sadaya jalur subway anu nangtung ngahiji sateuacan akhir 2022-2023. Ieu dieureunkeun, sadaya jalur metro anu teu tiasa dilakukeun salami 2 taun, hayu urang sérés langsung. Saha nu aya subway ieu? Ekrem İmamoğlu? Pak Erdoğan? No; Bangsa. Hayu urang dianggo kaluar. Jadi, kuring nyangka yén para menteri parah nyalahgunakeun Présidén sareng pamaréntahan sareng bangsa nganggo pernyataan palsu. "

"Disebutkeun yén anjeun ngeureunkeun jalur metro anu bakal dihubungkeun ka Rumah Sakit Başakşehir ..."

Réréncangan kuring nulis panjelasan dinten sateuacan. "Pernyataan salah," aranjeunna nyatakeun. Leres, tapi teu lengkep. ngabohong; teu salah, ekspresi palsu. Abdi hoyong ngingetkeun anjeun tina pernyataan palsu ieu. Abdi hususna hoyong ngingetkeun Présidén. Kuring nyangka menteri-menteri maranéhna nyasabkeun diri. Hiji conto? Bendungan Melen. Kami parantos nyangking Bendungan Melen kana agenda éta. Kami milarian solusi dina agenda Élmu Hidrolik State (DSİ) sareng didindindik; Hal éta lumangsung. Nalika kami nguping perkawis Présidén Républik, kami nampi sangu ti DSI. Retakan diajar nalika kami dibawa, Mr. Présidén. Bréh, aya gerak lahan 30 juta meter pasagi di Kanal Istanbul dimana sababaraha dinten kapengker menteri nyarios, yok Henteu aya gerakan bumi di dieu bakan. Henteu aya refutation tunggal. Kusabab kami nyarioskeun bebeneran. Aranjeunna sigana nyalahkeun Mr. Présidén dina masalah ieu. Henteu ngan éta. Officer perwira IMM disatujuan laporan EIA. Tapi, teu aya hal anu siga kitu. Éta panginten tiasa ngajelaskeun signature na ka pupuhu Juni ka Présidén pikeun persetujuan.

Hal anu sami dilakukeun ku Menteri Angkutan: Endim Sir, IMM ngabolaykeun subway ka rumah sakit kota. "Kami henteu gaduh tindakan sapertos kitu. Hiji poé saatosna, saurna, Bakanı Éta naon Menteri bébéja ka kuring. Ti mimiti, sadayana Kementrian transportasi parantos nyarios ngeunaan prosés salah, teu lengkep. Ayeuna éta bohong. Éta éra. Éta kagok. Entong nganggo politik di dieu. Nagara ieu ngalaman prosés kalayan leres, salah. Seueur sisi dikritik ku masarakat. Présidén ditugaskeun. Pakaryan para menteri anu ditunjuk, anu kedah ngabantosan, nyaéta ngalatih urang. Rék digawé. "Pak, kuring henteu ngawartosan Présidén IMM. Kusabab anjeunna moal yakin! ”Kumaha anjeun terang? Meunangkeun inpormasi, masihan inpormasi. Naon tugas Menteri? Pikeun nguntungkeun nagara ieu. Abdi pikir aranjeunna henteu masihan informasi anu leres ka Présidén Républik. Kuring ngaraos aranjeunna nyobian nyasar. Kusabab naon anu anjeun nyarios téh bohong. Nanging, sabaraha rapat anu urang diayakeun, kalebet Gubernur, pikeun ngajawab masalah anu aya. Kusabab nalika kami sumping, urang ngobrol ngeunaan garis metro anu parantos ngadeg sakitar 2 taun. Kami nyobian ngupingkeun deui sareng ngabéréskeun pas mungkin.

Abdi nelepon ka Bapak Présidén ti dieu. Kita Hayu, teraskeun mobilkeun sadaya jalur subway anu nangtung babarengan, sateuacan akhir 2022-2023. Ieu dieureunkeun, sadaya jalur metro anu teu tiasa dilakukeun salami 2 taun, hayu urang sérés langsung. Wios anu kuring pasihan deui. Taun 2020, urang muka paménta hususna pikeun sababaraha garis metro dimana kami nyayogikeun fasilitas kiridit. Urang peryogi persetujuan Keuangan kanggo ngémutan pinjaman. Panjaluk kami pikeun 3 jalur ditolak dina minggu munggaran Januari. Panginten Presiden henteu terang perkawis ieu. Upami éta henteu ditolak, urang bakal tiasa ngémutan jalur metro gancang sareng fasilitas kiridit na. Abdi nelepon ti dieu. Kadua tilu garis sareng barisan Présidén Cumhurbaşkanı sanés Présidén, hayu urang salse selapkeun dina panangan. Aya fasilitas kiridit, urang mendakanana. Ngan touch anu urang hoyong. Urang tiasa gawé bareng di kauangan. Saha nu aya subway ieu? Ekrem İmamoğlu? Pak Erdoğan? No; Bangsa. Hayu urang dianggo kaluar. Kusabab ieu, para menteri nyatakeun yén kuring nyangka aranjeunna ngarugikeun Présidén sareng pamaréntahan sareng bangsa ku cara ngagunakeun pernyataan palsu.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar