Klaim dibayar kanggo tahapan anu henteu dibuka di Bandara Istanbul

ngaku janten bayar ti kolongk énggal ka hambalan anu teu saé dina bandara Istanbul
ngaku janten bayar ti kolongk énggal ka hambalan anu teu saé dina bandara Istanbul

Ngan ukur salah sahiji tina opat tahap Bandara Istanbul, anu nuju dioperasi, bakal dibayar karana jaminan panumpang dina tahapan anu teu dibuka.

SözcüNumutkeun kana Basak Kaya, Wakil Haydar Akar CHP Kocaeli, perusahaan henteu muka hambalan séjén tina biaya jaminan panumpang, cenah. Akar nyatakeun yén Bandara Istanbul dibéré modél ngawangun-ngoperasikeun sareng ngingetkeun yén bandara rélawan 25 milyar 22 juta Euro ditambah PPN pikeun 152 taun operasi. Saur Akar:

Devlet Pamaréntah nyayogikeun jaminan 61 persen pikeun bandara anyar. Kawajiban énggal, PPN, pangecualian adat ogé disayogikeun. Biaya panumpang anu dijamin dina sadaya bandara BOT nyaéta 15 Euro dina jalur internasional sareng 20 Euro didieu. 3-2 Euro di bandara domestik sareng 5 Euro kadieu. Bandara diwangun ku 4 tahap. Tahap 3 sareng 4 bakal dilakukeun gumantung kana kaayaan 1 sareng 2. Janten anu teu jelas upami éta parantos aya. Upami aya kamacetan, sungutna bakal ngawangun tahap 3 sareng 4, sareng upami henteu, éta henteu. Inşa

Operator bakal kéngingkeun artosana

Haydar Akar negeskeun yén jumlah panumpang anu dijamin bakal diwangun ngingetan yén tahapan ka-3 sareng ka-4. "Akun panumpang individu parantos dilakukeun kanggo tahapan ieu. Tahap munggaran bakal kapasitas 70 juta panumpang. Saatos tahap kadua, kapasitas panumpang bakal 2 juta. Upami 90 juta macét, tahap katilu bakal diwangun sareng 90 juta kapasitasna bakal sumping. Upami Tahap 3 macét, Tahap 20 bakal diwangun. Sanaos henteu dilakukeun, perusahaan operasi bakal kéngingkeun artosana. Salaku hasil tina perjanjian dina jumlah kendaraan anu anjeun ngajamin sareng bursa anu anjeun sayogi, pamaréntah henteu tiasa ngumpulkeun artos pikeun operator. Anjeun ngawangun torowongan dina cara anu sami. Kami sapatemon gambar anu sami sareng di darat. "

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar