TMMOB Telepon Pikeun Kasus Ngalawan Kanal Istanbul

nyauran ngalawan saluran tmmob ngalawan istanbul
nyauran ngalawan saluran tmmob ngalawan istanbul

Konferensi pers diayakeun dina 1 Januari 100.000 ku TMMOB Istanbul Badan Koordinasi Provinsi dina tanggal 20 / 2020 Rencana Lingkungan Lingkungan Istanbul sareng Kanal Istanbul EIA kaputusan positif.

Cevahir Efe Akçelik, Sekretaris Badan Koordinasi Provinsi TMMOB Istanbul dina konferensi pers anu diayakeun di Istanbul Cabang Metropolitan Gedung Arsiték, Mücella Yapıcı, Sekretaris Dewan Penasihat EIA Istanabul Metropolitan Cabang Arsiték, Prof Dr. Dr Haluk Gercek, Universitas Bahçeşehir Universitas Diréktur Selat Turki sareng Diréktur Pusat Panaliti Saim Oğuzülgen.

Pencét pencét ti TMMOB nyaéta saperti kieu; "Dina 17.01.2020, Laporan Penilaian Pangaruh Lingkungan tina Proyék Kanal Istanbul diumumkeun ka masarakat ku Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi, dimana kaputusan" EIA Positive "dilakukeun.

Proyék Terusan Istanbul parantos ditaliti ku jalma-jalma sains sareng profésional ti saprak dugi ka agenda na, sareng dimensi lingkungan sareng sosial anu bakal aya bisi pangwangunan saluran anu parantos diungkabkeun dina sagala rincian na. Salaku hasil tina padamelan anu dilakukeun, éta sababaraha kali ngingetkeun paguron luhur, kamar profésional, organisasi non-pamaréntah sareng pangurus umum; Di sisi anu sanés, manajer sanés ngamajukeun masarakat dina tahap ngarencanakeun proyék ieu atanapi henteu nguping peringatan. Proyék ieu, anu parantos ditumpukeun ka urang Istanbul ti luhur, bakal manjangan ti Marmara ka Laut Hideung, khususna ti Istanbul, sareng bakal mangaruhan sadayana geografi dina cara anu teu bisa dicabut, nyiptakeun pamisah antara ekosistem sareng nyababkeun kasaimbangan alami anu parantos dibentuk dina rébuan taun. Ieu perkawis Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi mendakan "Positip".

Kaayaan anu dibentukna Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi positip; Nalika nempatkeun kota sapertos kota warisan dunya janten kota anu teu dihuni ku nempatkeun éta dina tekenan hiji penduduk, ngarusak warisan budaya kota, ngajantenkeun kota janten situs konstruksi anu ageung, ngantunkeun kota janten inisiatif treuk bumi, sedengkeun kota diungkabkeun sareng fakta ilmiah anu gempa bumi Istanbul caket. éta henteu tanggung jawab ngajantenkeun langkung rapuh tinimbang nyiapkeun.

Maksud nyata tina proyék ieu, anu disebut Menteri 'Simpen the Bosphorus', nyaéta pikeun ngencengi Bosporus Laut Marmara. Turki urang 'asma' laut tina Marmara, campur wae nu nyababkeun deterioration Marmara gampang mangaruhan kasaimbangan oksigén dina format anu teu bakal ngahurungkeun deui. Ngadasar kamungkinan ieu gumantung kana benang katun sareng henteu masalah anu tiasa diatasi ku nurut kana tokoh-tokoh, anu sacara téoritis diitung sapertos anu diprediksi dina laporan EIA, salian ti salah salah.

Data statistik Istanbulchun nyarioskeun klaim yén saluran éta diwangun pikeun ngirangan résiko lalu lintas sareng kacilakaan di Bosphorus. Sabalikna, kusabab kanaékan ukuran kapal sareng angkutan sumber-sumber sapertos minyak / gas alami liwat pipeline, lalu lintas kapal ngirangan unggal taun sareng résiko kacilakaan dina tikoro nyirep sareng ukuran anu dicandak. Éta tugas ti otoritas pikeun ngajamin kaamanan Bosphorus, ieu sanés proyék pikeun nyertakeun résiko sapertos Kanal Istanbul kalayan résiko. Jalan cai buatan ieu ngagaduhan langkung seueur résiko kacilakaan ti Bosphorus.

29% kapasitas kota ngumpulkeun akumulasi cai ayana dina rute kanal. Leungitna sumber ieu cocog sareng kabutuhan cai tina 6 juta jalma. Alatan rute terusan dina dasar basah penting Istanbul, daérah baskom bakal sangsara pisan sareng bendungan Sazlıdere, anu nyayogikeun cai nginum ka Istanbul, bakal dikosongkeun. Kamungkinan salinitas ti Tasik Terkos tetep nangtung di payun urang salaku résiko anu hadé. Bagéan di Küçükçekmece Lake nepi ka Sazlıdere Danau Bendungan ngabentuk tempat dataran anu lega sareng daérah marshy. Daérah rawa anu dibentuk ku ombak danau mangrupikeun istirahat sareng zona betah dina rute migrasi manuk. Dina sintésis struktur alam pikeun sadaya rencana lingkungan anu dihasilkeun pikeun Istanbul; Wilayah ieu parantos didefinisikeun salaku lahan kritis sareng sumber kritik munggaran sareng kadua dina hal ngajaga siklus cai, sistem ékologis kritis anu fungsina anu kedah dijaga leres henteu kedah diganggu. Alatan creek sareng topografi alami na, daérah mangrupikeun cai taneuh anu penting sareng baskét cai hujan sareng koridor ékologis pangpentingna.

Nyingkirkeun Istanbul tanpa cai dina waktos parobahan iklim global mimitian nunjukkeun pangaruh tina pembakaran mangrupikeun pilihan anu lepat sareng salah dina hal realitas alam. Kasalahan anu ageung nyababkeun kota anu kalolobaanana nyicingan sareng produksi, sapertos Istanbul, tina aset cai, sareng nganggap karugian tiasa dihapus ku nyayogikeun cai tina dasar tina propinsi sanés. Kalayan konstruksi anu henteu direncanakeun sareng rencana proyék anu henteu direncanakeun, aset cai Istanbul ampir béak. Ayeuna, Istanbul mangrupikeun kota anu kedah nyayogikeun 70% cai nginum ti propinsi séjén. Aset cai kota kota ieu dirusak unggal dinten, sareng dipercaya yén masalah cai Istanbul bakal direngsekeun ku cai anu dipindahkeun ti lembah sanés. Kahanan ieu nyiptakeun tekenan dina cai sanés sareng sistematis nyababkeun kasaimbangan ékosistem.

Dina Laporan Orde Lingkungan Lingkungan IMM Istanbul 2009, anu sateuacana disatujuan ku Kamentrian, kamungkinan kamungkinan parobahan iklim global éta kalebet dina rencana, sareng kanyataan yén reujeung présipitasi sareng halodo sarta sumber cai nginum bersih bakal sesah sareng kabutuhan cai bakal ningkat. Taun 2020, sadaya evaluasi ieu teu dipaliré sareng urang Istanbul dileungitkeun dina bahaya anu ageung. Gerentes kedah ditaroskeun sanes ukur épologi tapi ogé inpormasi sajarah: Dina sajarahna, unggal kota diwangun dumasar kana jarak cai. Anjeun teu tiasa ngatur hiji kota sareng nagara tanpa cai.

Kusabab ngarencanakeun élektik tina rencana skala luhur Istanbul, éta nyegah pangaruh kumulatif (dilipat) proyék anu direncanakeun tiasa dilakukeun di kota. Ngadeukeutan proyék Kanal Istanbul saolah-olah proyék anu nyalira sareng ngalaksanakeun dampak dampak tina ngan ukur proyék ieu tina proyék ieu mangrupikeun padika anu henteu ilmiah anu henteu gaduh perspektif anu holistik. Bandara kaping 3, Jambatan 3 sareng kanal Istanbul, anu diumumkeun ka umum taun-taun ka tukang kalayan nami "Crazy Proyék", mangrupikeun proyék terintegrasi. Kalayan sagala proyék ieu, Istanbul dina kaayaan pangaruh loba beban lingkungan négatip sabab tiasa ngaler kalér. Istanbul parantos dikaluarkeun tina janten kota anu livable sareng parantos janten tempat ngiringan tempat nyéwa global sareng pro-ibukota, anu ningali kapentingan pulitik sareng ekonomi jangka pondok langkung luhur tina sagala jinis nilai penting.

Balukar tina proyék ieu henteu ngan ukur dugi ka daérah alam, tapi ogé ngagaduhan pangaruh sosiologis sapertos anu dipikahartos tina iklan perumahan perumahan anu sateuacanna kana proyék éta. Jalma anu hirup dina jalur kanal, anu bakal dibuka kanggo konstruksi, bakal lunta, sareng jalma anu ngagaduhan hak istimewa pikeun cicing di "Canal View" imah bakal dibawa ka tempatna. Kalayan saluran éta, kalér Istanbul bakal aya handapeun kapadetan pendudukna tambahan sareng kota bakal eureun diurus.

Dina laporan proyék EIA, wilayah dampak lingkungan sareng sosial proyék ampir dugi ka titik mimiti sareng tungtung saluran. Nanging, saluran ieu; éta berpotensi ngarobol sakabeh Istanbul sareng daérah di sabudeureun dua laut anu dihubungkeun ku kanal kalayan pangaruh domino.

Ngan teu sakabeh Nagara nu wawatesan jeung Laut Hideung di kapentingan Turki urang bisa subjected mun assessment strategis tina proyék ieu oge hitungan perdebatan. Kusabab aranjeunna moal maksa kapal naon waé pikeun nembus saluran, biaya proyék éta ogé teu realistis. Sumberdaya umum bakal dianggo henteu perlu sareng proyék ieu sareng, paling-paling masarakat Istanbul bakal mayar ieu ku ruang tamu.

TMMOB sareng kamar anu aya hubunganana gaduh sadayana infrastruktur ilmiah sareng téknis pikeun ngabuktikeun yén proyék ieu teu kedah dilakukeun. Nanging, dina waktos ti saprak éta diumumkeun proyék; teu ngagaduhan leresan ilmiah sareng téknis realistis sareng panjelasan pikeun ngabahas. Ku alatan éta, proyék Kanal Istanbul bakal ngalih ka badan peradilan.

Nelepon Kasus Warga Istanbul Besar

Kieu sauran urang sadayana warga Istanbul anu ngabantosan kana proyék ieu: Anjeun gaduh hak pikeun nuntut Project Kanal Istanbul dugi 17 Pebruari 2020. TMMOB siap nawiskeun sakumna infrastruktur ilmiah sareng téknis anu bakal janten pasualan éta. rébuan bridal / ratusan rébu tina jalma kana salah sahiji kasus ieu ngahurungkeun deui kana hal pangbadagna dina sajarah Turki, kami geus dicokot catetan tanggung jawab civic ieu Istanbul tanggal düşelim. Henteu aya deui Istanbul!


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar