Treuk Rock Lokal 'DEVE' Diuji

onta truk batu pituin diuji
onta truk batu pituin diuji

Menteri Perindustrian jeung Téhnologi Mustafa Varank, Afyonkarahisar Iscehisar Marmer Spesialisasi Organisasi Parabot Bumi (OIZ) anu dipendakan dina fasilitas industri. Varank Mentri, dina ruang lingkup mangga buka Demar mun Demireller mesin Industri na Trade Inc. dihasilkeun dina "Onta" ieu ditempo produksi domestik mimiti Turki ngeunaan truk dump jeung dijieun test drive.

Varank ngirimkeun yén treuk batu anu diproduksi ku Demmak tiasa nyandak 30 tan kargo sareng saur:

"Udud na dihasilkeun kandaraan anu mangrupa pasar penting dina Turki. Nagara urang ogé lengkep diimpor kendaraan. Ieu mangrupikeun kendaraan anu munggaran anu ngahasilkeun perusahaan kami, saatos éta produksi massa bakal dimimitian. Kami, salaku Kamentrian Industri jeung Téknologi, pandangan jalma sareng aranjeunna. Kumaha tiasa noel kauntungan urang, kumaha urang tiasa ngamajukeun parabot ieu di Turki, urang spoke sareng maranehna. Kuring ngagaduhan kasempetan pikeun nyetir. Ieu pakakas anu saé. Kami ahli industri sorangan nyiptakeun sareng ngahasilkeun ti mimiti. Sakumaha anjeun tiasa tingali, tumiba ka urang pikeun reueus ngagunakeunana. Kuring hatur nuhun pisan ka aranjeunna. "

Mun yakin sagalana di Turki bisa kamampuhan produksi

Varank Mentri, Turki urang nagara nu boga kabisa pikeun sabenerna ngahasilkeun sagalana oge stressed yén nilai pangbadagna ti 82 juta Tamsyah.

Populasi ngora Turki urang nu pisan Sarbini ngarah Varank, "Jumaah panungtungan, urang diwanohkeun mobil di Turki. Kami tiasa ningali kumaha nyiptakeun sareng ngalaksanakeun semangat antawis jalma sareng warga kami. Anjeunna malah ningali sadayana masarakat. Ku kituna, upami Turki percaya kamampuhan pikeun ngahasilkeun sagalana. Salah sahiji conto anu pangsaéna nyaéta nangtung di tukangeun kami. ”

NYOKONG MANUFACTURERS KAMI

Nyarios yén produsén sok aya, saur Menteri Varank, uz Kami nyobian ngabantosan aranjeunna sareng sagala rupa mékanisme insentif sareng ngadukung. Perda kami nyobian rarata jalan pikeun aranjeunna. Konu

Menteri Gubernur Varank'a Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar kunjungan, Wakil Partai AK Wakil Afyonkarahisar Ali Ozkaya, Walikota Mehmet Zeybek, Pupuhu Propinsi AK Partai Huseyin Sezen dibarengan.

CIRI-CIRI “CAM KAY BRAND ROCK TRUCK

mimitina Haulers produksi domestik Turki urang "Onta", ieu dihasilkeun tina Pupuhu Déwan Şuayp Demirel sarta timnya. Desain sareng software treuk, dimana sadaya bagian kajaba mesin sareng pangiriman domestik, didamel ku insinyur Turki.

Fitur "CAMEL olan, anu aya dina fase uji, nyaéta saperti kieu:

• Torsi Kasar: 1300Nm @ 1200-1600rpm (6 * 6 nembak)
• Pangiriman: Otomatis, 6 teraskeun + 1 ngabalikeun
• Beurat Mesin Curb: 21.500 kg
• Mesin Ngajalankeun Kamampuh: 27.500 kg
• Beurat Mesin Dibungkus: 49.000 kg
• Jilid Dobel: 15 m3
• Ukuran Kabayang: 23,5 R25

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar