BTS Nyuhunkeun Beus Antara Diyarbakır sareng Batman

panyungkeun btsden kanggo raybus di antawis diyarbakir batman
panyungkeun btsden kanggo raybus di antawis diyarbakir batman

Pupuhu Cabang Diyarbakir BTS Nusret Basmaci, Diyarbakir-Batman pikeun angkutan panumpang anu gancang sareng aman hoyong ngalangkungan karéta api.

sadunyaNumutkeun warta ngeunaan Toygar Kaya; "Serikat Angkutan Angkutan Serikat (BTS) Présidén Cabang Diyarbakır Nusret Basmacı hoyong ngalangkungan karéta api anu dianggo di seueur daérah pikeun ngangkut panumpang gancang sareng aman antara Diyarbakır sareng Batman.

SUKU BASA-BUTA NANGSA REHAD

Ngagambarkeun panggunaan rél, Basmacı nyarios, "Rékét nyaéta demo atanapi opat sét gerbong Anatolian. Éta karéta panumpang kalayan kapasitas dua ratus panumpang per mobil, nyéta, deukeut kana sarébu jalma dina hiji waktos. Éta ayeuna dianggo dina kalolobaan jaringan rel. Utamana di daérah Izmir; Aydın, Denizli, Söke line, Eskişehir-Kütahya baris sareng tungtungna sumping antara Malatya-Elazığ ”cenah.

TUJUAN SANGGUH DARI KARAWAN

Nyarios yén Raybus dianggo dina tempat-tempat anu kapasitasna panumpang tinggi, Basmacı nyarios yén éta kedah dianggo di antara Diyarbakır sareng Batman, anu ngagaduhan status anu sami, sareng saurna: Rawing mangrupikeun kota ngembang sareng jumlah penduduk lima ratus rebu. Urang ngagaduhan dua karéta régional anu ngajalankeun opat kali sapoé sareng ngajalankeun ukur antara dua kota. Karéta api ieu ngagaduhan kapasitas 300 urang per dinten sareng ngajalankeun di kapasitas ampir sarat. Dina waktos anu sami, jalur utama South Express ngoperasikeun 5 dinten saminggu. Ieu lolobana lokomotif anu didamel solar. Jaringan kami ayeuna dilakukeun kalayan dua puluh opat rebu lokomotif di armada. Ti saprak 1970 mesin ieu parantos ngalayanan lembaga ieu. Aranjeunna parantos kaleungitan ayeuna, seueur diropéa. Di dieu, janten serikat perdagangan anu teratur, saluyu sareng tungtutan masarakat, urang badé nganggo karéta gancang-gancang di daérah ieu dimana density pendudukna aya. Pamundut ieu parantos janten kabutuhan, sanes pamenta. Rel urang cocog sareng set ieu. Penting pikeun sumping sabab sesah pikeun néang tempat dina karéta, utamina dina sabtu minggu. Kapasitas kareta ayeuna urang 300 urang tapi aya waktos nalika urang mendakan 600 ”.

TRANSPORTATION Waktosna bakal LOW

Basmacı, anu masihan conto ti kota-kota sanés nganggo karéta api, nyatakeun, "Minangka conto, 3.5 jam ku jalan ti Ankara ka Eskişehir, waktos ieu diréduksi jadi 1 jam sareng 15 menit ku rel. Contona, teu aya deui sambungan karéta ti dieu ka Urfa. Hasilna, Urfa mangrupakeun kota gedé sareng dua juta dolar. Eskişehir sareng Ankara, upami dipayunkeun di jalan anu hurung parantos dilakukeun di dieu, ”saurna.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar