Paréntah Pengawal Pantai Rekrut Pekerjaan Kontrak Aktif

komandan kabupaten sareng kaamanan di basisir bakal damel perwira kontrak perwira aktif
komandan kabupaten sareng kaamanan di basisir bakal damel perwira kontrak perwira aktif

Aplikasi ieu bakal dilakukeun antara 16-31 Januari 2020 pikeun nyumponan kabutuhan petugas jalu / awéwé ngeunaan Gendarmerie sareng Komando Pengawal Pantai. Rincian pikeun pasokan; http://www.jandarma.gov.tr, http://www.sg.gov.tr, http://www.jsga.edu.tr ve http://www.dpb.gov.tr Ditembongkeun dina "Gendarmerie General Komando / Petunjuk Permohonan Petugas Kontrak" sareng "2020 Inter Coast Guard Intervent / Petunjuk Permohonan Petugas Kontraktor".


1. REQUIREMENT pikeun APLIKASI:
a. Aplikasi ngan ukur https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Éta bakal dilakukeun ngaliwatan portal e-Government via alamat Internét, ngalangkungan System Supply Personnel of Gendarmerie and Coast Guard Academy. Aplikasi anu dilakukeun via mail atanapi di jalma sanés lingkungan internét moal dianggap.
b. Ngalamar wajib dilarapkeun saatos réngsé "Pitunjuk pikeun Ngalamar".
c. Aplikasi bakal dimimitian dina 16 Januari 2020 sareng ditungtungan dina 31 Januari 2020 tabuh 16:00.
d. Sistem Gendarmerie sareng Sistem Pengawas Akuan Pariwara Coast bakal dilebetkeun via gatel e-Pamaréntahan nganggo kecap konci e-government, tandatangan mobile, e-signature, Kartu ID Turki atanapi perbankan internet pilihan.

2. Kualifikasi Pikeun Pundung:
a. Keur jadi warga nagara Republik Turki.
b. Lulusan ti program pendidikan anu dinyatakeun dina Pedoman Aplikasi, lulus ti lembaga pendidikan tinggi di luar negeri anu sasaruaan katampi ku Déwan Pengajian Tinggi atanapi dina posisi janten lulusan tanggal 04 Agustus 2020, anu mangrupikeun pendaptaran samentawis.
c. Kanggo anu parantos lulus ti jurusan sarjana anu dinyatakeun dina pituduh pikeun Komando Umum Gendarmerie sareng Komando Pengawal Pantai atau anu tiasa lulus dugi ka tanggal 04 Agustus 2020, aranjeunna henteu dugi ka umur dua puluh tujuh (01) dina tanggal 2020 Januari 27 dumasar kana pendaptaran pendaptaran anu henteu katetepkeun. parantos réngsé tilu puluh dua (01) taun numutkeun pendaptaran anu teu aya panyawat pikeun anu parantos lulus lulusan (anu lahir dina atanapi saatos Januari 1993, 32),
d. Pikeun positip panalungtikan panalungtikan sareng arsip,
d. Henteu janten hamil,
e. Henteu dipisahkeun atanapi dipecat tina Angkatan Bersenjata Turki, Komando Umum Gendarmerie sareng Komando Guard Coast nalika ngalaksanakeun salaku perwira, perwira non-ditugaskeun, gendarmerie ahli, perwira ahli atanapi petugas kontraksi / er,
f. Teu ngagaduhan hubungan sareng militér dina tanggal pendaptaran samentawis (04 Agustus 2020),
g. http://www.jandarma.gov.tr, http://www.sg.gov.tr, http://www.jsga.edu.tr ve http://www.dpb.gov.tr Pikeun nedunan kaayaan aplikasi anu dinyatakeun dina "Diréktur Tugas Pertahanan Umum / Pertahanan Umum 2020" diterbitkeun dina alamat internét sareng "SSI tina 2020 Officer Biasa / Petugas Permohonan Kontraktor Officer".

3. TEMPAT, WAKTU sareng BUKU APLIKASI:
a. rujukan https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Kecap konci e-pamaréntah, tandatangan mobile, e-signature, TR identitas kartu atanapi perbankan internet bakal dilebetkeun antara 16-31 Januari 2020 ngalangkungan portal e-Government via Gendarmerie and Coast Guard Academy Personnel Supply System.
b. Daptar calon anu aplikasi anu ditampi sareng layak milu ujian pamilihan sareng prinsip aplikasi, pengumuman pengumuman biaya ujian, pusat ujian, tanggal ujian sareng sadaya pengumuman sanés. https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris bakal diumumkeun tina alamat internét.
c. Aplikasi teu kedah dilakukeun tanpa maca tungtunan aplikasi. Calon tanggung jawab pikeun coding salah sareng écékasi anu salah tiasa dilakukeun nalika aplikasi sareng hasilna négatip anu timbul tina henteu nuturkeun pengumuman.

4. MAKLUMAT KONTAK:
a. Rincian kontak:
Gendarmerie sareng Akademi Pengawal Pantai (JSGA) Kampus
Présidén JSGA Présidén Peryogikeun Pusat Komando Pusat
Beytepe / Çankaya / ANKARA
TEL: (0312) 464 4836
b. Alamat Internét resmi:
(1) Komando Umum Gendarmerie: http://www.jandarma.gov.tr
(2) Présidén Gendarmerie sareng Akademi Pangkat Pesisir: http://www.jsga.edu.tr (3) Paréntah Pengawal Pantai: http://www.sg.gov.tr

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar