Pendaptaran pikeun Red Bull Homerun 2020 parantos ngamimitian

pendaptaran dimimitian pikeun banténg bula homerun
pendaptaran dimimitian pikeun banténg bula homerun

pangbadagna acara olahraga usum taun Red Bull Homerun, Turki anu Nyiapkeun nyandak leuwih paling puseur ski teh penting.


Sakumaha gancang anjeun tiasa ngajalankeun? Sakumaha gancang anjeun tiasa sapatu? Nya, anjeun tiasa duaan? Red Bull homers, opat olahraga usum Turki datang ka pikiran teh gunung Palandöken, Uludag, Kartalkaya na 8 Pébruari di Erciyes pilari jawaban ka patarosan ieu.

Naha anjeun siap siap ngaji sareng ngageser sareng Red Bull? Di bulan Pebruari, anjeun diulem pikeun nikmati gunung sareng ngalaman pangalaman Red Bull anu leres.

Konsep Red Bull Homerun basajan: anjeun ngantunkeun peralatan ski anjeun ka hiji titik, anjeun kedah ngajalankeun ti garis awal ka titik éta sareng ngagem alat anjeun gancang-gancang. Salajengna, anjeunna bakal nunjukkeun kaahlian ski na dugi ka garis penar. Dina tungtung balapan, pangalaman anu leres-leres nungguan anjeun.

Inpormasi Penting pikeun Red Bull Homerun

Red Bull Homerun mangrupikeun organisasi anu umurna langkung ti 18 taun sareng dibuka pikeun skéver sareng snowboarder sadaya tingkat.
Sadaya peserta diwajibkeun ngagem perlengkapan pelengkap (helm, kacasoca, sarung tangan). Peserta tanpa parabot ieu moal tiasa ilubiung dina kagiatan éta.

Pamilon sorangan tanggel waler pikeun tanggung jawab naon waé anu parantos aya dina parangkat. Organisasi henteu nampi tanggung jawab pikeun alat paméran.

Red Bull Homerun diwangun ku 2 kategori: ski sareng snowboarding.

Dina Red Bull Homerun, hadiah bakal dileler di 4 kategori.

  • Wanoja ski
  • Lalaki ski
  • Dewan Awéwé
  • Dewan Jalu

Beureum Milarian Homeron Pikeun ngadaptar Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar