Beus Nizip Gaziantep pikeun Mimitian

penerbangan horéji nizip raybus
penerbangan horéji nizip raybus

Walikota Nizip Mehmet Sari, Gaziantep sareng jasa rel distrik Nizip bakal ngalayanan dina sistem rel bakal langkung aman sareng séhat, saurna.


Mehmet Sarı, Walikota Nizip, nyarios, Proyék raksasa anu dimimitian ku ngabagi jasa anu ageung ka Nizip tanggal 31 Oktober sareng mimiti damel dina dinten-dinten anu dukung, sumbangan sareng usaha Walikota Gaziantep, Fatma Şahin, Walikota Gaziantep Perwakilan Metropolitan, sareng timbalan. Di antara Nizip, angkot anu aman damai séhat bakal masihan Raybus, janten langkung saé di nagara urang.

Sirah konéng, sarta Gaziantep Nizip antara Républik Turki Propinsi Kareta api bakal nganggo aya garis 49-kilometer. Beus anu bakal angkat ti stasiun Nizip dina jalur anu parantos bakal ngangkut angkutan umum di daérah dugi ka Stasion TCDD di Gaziantep İstasyon Square. Jalan antara Gaziantep sareng Nizip rencanana janten 1 jam. Murid sanés sareng warga warga kota anu badé usaha bakal ngagaduhan kana perjalanan anu aman sareng aman, raybüs ka kabupaten ucap anu hadé.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar