Présidén Erdoğan: Ngaluncurkeun Kanal İstanbul Project Moal lami deui

saluran bakal diayakeun di lembaga Istanbul
saluran bakal diayakeun di lembaga Istanbul

Présidén Recep Tayyip Erdoğan nyarios dina Rapat Penanggalan Değerlendirme 2019 Saray di Istana. Kaséhatan, pendidikan, kaadilan, anti-terorisme sareng inohong investasi, masihan tokoh Erdogan, proyék Channel Istanbul bakal diluncurkeun lami pisan, saurna.


Présidén Erdoğan nyatakeun yén aranjeunna tujuanna kanggo ngeusian 2019 sasak, viadék sareng simpang kalayan panjang 23 kilométer dina taun 92 sareng yén aranjeunna bakal ngajantenkeun béda kalayan paréntah anu aranjeunna pasihkeun. Saluareun tujuan ieu, Erdogan nunjukkeun yén aranjeunna parantos réngsé 40 sasak, énggal sareng persimpangan kalayan panjang 171 kilométer sareng dibuka pikeun palayanan. .

Dina kontéks ieu, kakuatan ékonomi sarta strategis Turki urang nu tumerapna Terusan Istanbul Project Erdogan ogé draws perhatian maranéhna bakal ngamimitian pisan geura-giru, cenah:

"Satengah abad ka tukang, 'Jambatan Bosphorus mangrupikeun musibah anu pangageungna di Istanbul.' "Ayeuna saluran nyaéta bencana anu panggedéna" kampanye dijalankeun. Sarua mentalitas. Teu aya anu robih. Sumawona, teu aya jalma anu ngabantosan Kanal Istanbul teu gaduh terang naon ari proyék ieu. Sanes jumlahna dijelaskeun leres, tempat-tempat anu aranjeunna nunjukkeun, atanapi tempat anu aranjeunna tinggal jaman baheula. ”

Dina kontéks ieu, Erdogan ngingetkeun ngeunaan kacilakaan dina katurunan, mareunkeun penilaian ieu:

"Bosporus parantos janten tempat dimana rata-rata 45 rébu kapal lulus taunan, 500 rébu jalma diangkut antara dua sisi sadinten, sareng tekenan kargo sareng lalulintas manusa terus-terusan terus. Henteu mungkin pikeun nyegah patalimarga maritim dina Bosporus sacara sah, ékonomis sareng sosial. Hiji-hijina jalanna nyaéta ngawangun jalan alternatif alternatif. Sumawona, proyék ieu teu mecenghul langsung. Saluran ieu mangrupikeun proyek anu urang parantos ngusulkeun saprak kantor walikota urang di Perbandaran Metropolitan, anu urang masangkeun ka bangsa urang taun 2011. ”

Nyarios yén proyék geologi, geotéhnik, panalungtikan hidrologis, gelombang sareng gempa, analisa patalimarga, persiapan proyek, kabutuhan kapindahan prasarana sareng kajian dampak lingkungan parantos réngsé dina prosés ieu, saur Erdoğan, "Naha aranjeunna henteu ngalakukeun kampanye ieu dina cara anu sami pikeun Marmaray? Naha anjeun terang kumaha jumlah panumpangna ngaliwat Marmaray 440 juta. Sadayana jelas, jelas-jelas pisan di tengahna. "

Dina studi ieu, Erdoğan nyatakeun yén langkung ti 11 élmuwan ti 34 béda disiplin ti 200 paguron anu béda sareng sababaraha lembaga umum nyandak bagian dina éta proyék. sasak, 75 jalur karéta api, 2 jalur karéta cahaya sareng daérah padumukan 1 rébu urang bakal aya di dieu. Aya deui masalah dina pembiayaan sareng konstruksi proyék ..



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar