Présidén Erdoğan: 'Pangwangunan 1626 Km Jalur Railway Kacepetan Laju Lanjut'

presiden karéta laju gancang presiden
presiden karéta laju gancang presiden

Nyarios dina rapat evaluasi 2019, Présidén Recep Tayyip Erdoğan nyarios, "Kami ngawangun jalur karéta gancang-laju ogé jalur karéta-laju dimana kargo sareng angkutan panumpang tiasa dilakukeun babarengan. Bursa-Bilecik, Konya-Karaman, Adana-Osmaniye, Gaziantep-ÇerkezköyKonstruksi jalur karéta api 626 kilométer-kilométer, kalebet Kapıkule-Sivas sareng Zara, diteruskeun. ”

Kareta api di widang-speed tinggi na conto non Turki saméméh Erdogan ogé digitus pangaweruh yén maranéhna modernisasikeun garis aya kalawan garis karéta-speed tinggi, ngadawuh:

"Ankara, Istanbul, Konya, jalur karéta laju laju di Eskişehir parantos ngaladenan. Dina total, langkung ti 53 juta warga parantos ngumbara dina Ankara-Eskişehir-Istanbul sareng rute Ankara-Konya-Istanbul. Kami ngangkut ampir 2019 juta panumpang dina sadaya rél kami dina taun 245. Kami anu ka-8 di dunya dina operasi karéta-laju anu gancang sareng anu 6 di Éropa. Kami masih parantos réngsé dina ngawangun jalur karéta gancang kalayan panjang panjang 1889 kilométer antara Ankara-İzmir sareng Ankara-Sivas. Kami ngamimitian drive uji di akhir bulan Maret di bagian Büstüeyh-Yerköy-Akdağmadeni tina garis Ankara-Sivas. ”

Erdogan nunjukkeun yén maranéhna ngawangun jalur karéta gancang-gancang ogé jalur karéta laju anu gancang dimana kargo sareng angkutan panumpang tiasa dilaksanakeun babarengan.ÇerkezköyPangwangunan jalur karéta api-laju 1626 kilométer, anu Kapikule sareng Sivas-Zara, diteruskeun. "

Erdogan dipedar kandaraan kareta ogé sempet dimekarkeun industri domestik guna dihasilkeun di Turki, Sakarya, karéta-speed tinggi jeung mobil subway, karéta gancang gunting di Çankırı, Sivas, Bursa, Afyon, Konya na Ankara Erzincan domestik-speed tinggi karéta sleepers Anjeunna nyatakeun yén aranjeunna parantos ngadegkeun fasilitas anu ngahasilkeun pamanasan rel. Turki aya boga kabisa pikeun ngahasilkeun solar jeung lokomotif hibrid salaku prototipe batré nu bisa berpungsi jadi Erdogan adzab kaluar yén nagara 4 di dunya, terus biantara nya ku ieu kecap:

“Sajauh ieu, kami parantos nempatkeun 150 gerbatan angkutan barang nasional anu anyar pikeun dilayanan. Mimitian ti satengah mimiti taun ieu, urang ngahasilkeun langkung 100 gerbong pengiriman barang nasional. 2017 rébu ton kargo parantos digawekeun dina karéta Baku-Tbilisi-Kars, anu kami dibuka taun 326. Karéta munggaran ti China Nopémber kamari dugi ka Prague, ibukota Republik Céko, dina 18 dinten nganggo sambungan Marmaray. Kami ogé nguatkeun hubunganna ku nambihan angkot panumpang di samping angkutan barang kargo ka jalur ieu. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar