Walikota İmamoğlu: 'Biaya Channel Istanbul Pertanyaan Tandaan'

channel Istanbul bakal dilakukeun nalika lembut
channel Istanbul bakal dilakukeun nalika lembut

Walikota Istanbul Metropolitan Ekrem Imamoglu, Sultanbeyli'ye kaping 20 nganjang ka kotamadya kabupaten. Imamoglu, wartawan ngawaler patarosan salami ulasan di lapangan di Sultanbeyli.

Kanal Kanggo saluran Istanbul, anu dibahas pembiayaan, saur Menteri Menteri kamari '15 milyar dolar '. Baheulana 75 miliar pon diucapkeun. Naon ngeunaan tanda tanya ieu ngeunaan pembiayaan? Dina laporan EIA, upami Channel Istanbul kajadian, aya suku-suku anu dipindahkeun ti daérah éta. Kumaha anjeun badé ngabéréskeun lingkungan éta? Kusabab diaku yén seueur teuing karaosan di daérah anu dikaluarkeun… ”

Dina hiji waktos '75 milyar pon 'disebut. Dina hiji waktos éta disebut '$ 20 milyar.' Ayeuna ayeuna namina '$ 15 milyar'. Tuan Menteri, hiji jalma naros; 'Sabaraha meter kubik ékskasi bakal dileupaskeun, naon biaya biaya? Éta sabaraha sasak bakal diwangun, biaya unit sareng total biaya perkiraan. ' Anjeun hiji luhur ka handap. Nagara ieu ngagaduhan kontraktor, jalma téknis anu parantos milarian miliar dollar dina usaha. Dina hiji waktos, biaya éta timbul dina sadinten. Naha buleud kecap? Nagara ieu ngagaduhan bisnis milyaran dolar, kontraktor, firma konsultasi, masarakat téknis. Naha kecap-kecap buleud sapertos kitu? Dupi ieu sapotong cake? $ 15 milyar, $ 20 milyar, $ 75 milyar… Judul ieu henteu maén barudak. Ieu mangrupikeun masalah anu serius. Éta mangrupikeun masalah anu kalebet sabagian ageung jalma-jalma Istanbul. Biaya ngeunaan 'lima miliar dollar per taun bakal kéngingkeun hasil tina kapal' saurna. Naon anu kuring tiasa nyebatkeun? Kuring teu percanten kana rétorika hiji menteri anu percaya yén gantengna nyangkut jalan satengah jam. Cikan urang, urang Istanbul, lembaga, biaya neunggeul. Hayu urang tingali biaya? Naha éta réalistis atanapi henteu? Sabaraha harga gedong sanés? Aya leuwih ti sajuta kota anu dirancang. Pamanggih kuring, angka ieu langkung luhur, 1 juta.

Abdi parantos ngawartoskeun anjeun. 'Usaha ieu parantos ningkat kana saratus milyaran, dua ratus milyar layar dina layar sanés nyalametkeun' ceuk kuring. Anjeun bakal ningali. Babarengan urang tingali kumaha hargana. Biaya anu teu disangka ogé dikaluarkeun. Utamana upami anjeun parantos nempatkeun bumi sareng prasarana di jero, upami teu aya inpormasi beton ngeunaan lapisan leutak sahandapeun dua puluh tilu meter, alhamdulilah kota! Alhamdulilah seueur seueur masalah, tapi éta aspek ongkos. Ku sabab éta, tokoh-tokoh ongkos ieu henteu réalistis, aya sikep anu jauh tina prinsip inpormasi kabuka ka masarakat, ngajantenkeun jalma bingung ku cara ngahirupkeun angka unggal dinten. Saatos éta, urang ngadamel kritik langkung konkrit. Kalayan ngaleungitkeun, ieu mangrupikeun awal masarakat ti lingkunganana, ti tempat tinggal mereka. Jeritan ieu bakal mendakan ratusan rébu. Urang tingali peta éta. Kami ningali Küçükçekmece, Başakşehir sareng Arnavutköy dina peta.

Ieu mangrupikeun awal. Anjeun bakal ningali babaung. Saperti jalma-jalma geus cicing di imah-imahna lima puluh taun sareng saratus taun, aranjeunna ogé bakal ngajual ka jalma-jalma anu impian 'Go didinya, ngawangun koperasi kuli sareng ngawangun rumah'. Nalika sisi ieu dibahas, laporan EIA ngagantung, ayeuna rencanana ditunda sareng surat pamaluruhan langsung ditulis. Saha saha? Bisa aya kajadian kitu? Turki jeung Istanbul ambéh capsized, prosés anu jadi sibuk yén isuk nepi ka burit, nepi ka nyimpen pikiran. Jalma di Sultanbeyli ngagaduhan masalah akta salami sababaraha taun. Jalma-jalma parantos damel di dieu 30 taun kanggo jalan kaluar. Pikeun gaduh tempatna, pikeun nyandung. Anjeun asalna ti mana aranjeunna parantos umur 30 taun, "Hayu urang," saur anjeun. Henteu siga tempat ieu, geuwat tempat anu siap. Ieu henteu gampang. Bawa jalma ti tempatna sareng di bawa ka dinya. Dupi ieu sapotong cake? Salami aranjeunna katingali saeutik. Ieu mangrupikeun trauma anu kapisah. Upami proses saluran terus siga kieu, urang bakal nguping ratusan rébu jalma ngajerit. Abdi ngarepkeun ieu moal kajadian. Abdi ngarepkeun ieu moal jalan. Mugia ieu bakal uih deui. Turki aya dina Istanbul atas nama nama on of a trauma cenahna.

N Naon anu dibahas dina rapat anjeun di Sultanbeyli? Naha kaputusan penting anu dilakukeun pikeun Sultanbeyli? Dupi anjeun ngagaduhan proyék pikeun nyangking Sultanbeyli di hareup? ”

Rapat anu urang diayakeun dinten ieu mangrupikeun rapat gawé bareng harmoni sareng kabupaten. Dinten ayeuna, urang parantos gaduh dialog anu penting sareng kerjasama sareng Walikota Sultanbeyli. Di dieu, proyék-proyék Metropolitan anu tos aya, karya anu henteu réngsé, kakurangan, saméméhna dirarancang tapi henteu acan ngamimitian hasilna dibahas. Ieu kalebet transportasi, prosés éwah-énggal jalur metro Çekmeköy-Sultanbeyli. e.g. Aranjeunna nyebarkeun masalahna ngeunaan garis IETT. Dina raraga meta aktip ngeunaan solusi na, urang langsung ngantunkeun réréncangan urang anu jawab IETT. Dina saminggu, para pejabat dua pihak bakal ngahiji sareng mendakan solusi kanggo transportasi. Khusus di beulah wétan Istanbul, di sisi Anatolian, saatos Marmaray sareng karéta api ngalaksanakeun sandiwara, urang mendakan yén jalma sesah berkomunikasi dina jalur kalér-kidul. Kami masihan kabar anu saé. Usaha pikeun anjeunna dina fase final na. Utamana babaturan urang resep pisan ka Sultanbeyli. Sistem aya dina tempat pikeun ngaktifkeun warga urang dugi ka karéta api bawah tanah atanapi Beus ku IETT beus sareng ngajantenkeun transferna gratis. Ieu bakal pisan ngahasilkeun pikeun Sultabeyli. Urang masihan warta anu saé. Anjeunna nuju ka panggung UKOME. Wawakil kamar éta teu aya. Éta demokratis pisan, Mr. Présidén. Anjeunna ngulinkeun walikota. Kami patepungan pisan anu ngahasilkeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar