Présidén Erdoğan Nampi Inpormasi Ngeunaan Proyék Galataport

presiden nampi inpormasi ngeunaan proyék galataport erdogan
presiden nampi inpormasi ngeunaan proyék galataport erdogan

Présidén Recep Tayyip Erdoğan nyieun investigasi dina Proyék Galataport. Présidén Erdoğan pindah ti tempatna di Kısıklı ka Galataport Project di Beyoğlu. Narima inpormasi ngeunaan proyék na, Erdogan disambut ku Ferit Şahenk, Pupuhu sareng Ketua Eksekutif (CEO) ti Doğuş Group.


Wakil Présidén Fuat Oktay, Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy, Menteri Lingkungan Hidup sareng Urbanisasi Murat Kurum, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan ogé nganjang.

Présidén Erdoğan teras bakal ngiringan upacara las las heula ti Bandara Gayrettepe Istanbul

Ngeunaan Proyék Galataport

Galataport atanapi Salasa Pasar Pelayaran Pelabuhan Pasar Pelabuhan sareng proyék transformasi kota anu aya di basisir antara Karaköy Wharf sareng gedung Mimar Sinan University Fındıklı Kampus. Proyék éta pikeun ngawangun terminal pelayaran anu énggal, wilayah ngantosan, lokét tiket, daérah panggunaan pikeun otoritas pamaréntah, toko gratis tugas, wilayah téknis, hotél, réstoran sareng bisnis komérsial sanés.

Galataport Project Introductory Film



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar