Walikota Seçer: 'Metro sanés ukur proyék transportasi, tapi proyék anu bakal ngarobih kota'

presiden secer metro sanés ukur proyék transportasi, tapi proyék anu bakal ngarobih kota
presiden secer metro sanés ukur proyék transportasi, tapi proyék anu bakal ngarobih kota

Walikota Mersin Metropolitan Vahap Seçer mangrupikeun sémah Emine Eroğlan dina program "Ti Tengah Laut ka osaurus sareng TRT Çukurova Radio.

Walikota Seçer ngaevaluasi sésana 9 bulan dina program sareng ngajelaskeun proyék kotamadya. Seçer, anu mimiti ngagali taun 2020 bakal tumiba ka Metro mah sanés proyék angkutan, kota bakal ngarobih, ngarobih proyék janten ageung, saurna. Sakumaha, beus bakal parantos diangkat saatos saatos pengumuman supirna sareng aranjeunna badé kéngingkeun tumbuhan ti awéwé, anjeunna negeskeun.

Vahap Seçer, Walikota Munisipalitas Metropolitan, negeskeun yén aranjeunna ngajantenkeun pentingna padamelan awéwé salaku kotamadya sareng nyarios:

Atanapi Kami masihan prioritas pikeun awéwé dina rekrutmen. Sateuacanna, pameseran didamel ku gawé bareng Diréktur Diréktur Taman dan Taman dan Diréktur Perlindungan Lingkungan. Kami ngagaduhan 105 staf, sadayana awéwé. Pembersih jalan Mersin perhatoskeun. Lantaran awéwé aya beberesih. Henteu aya torpedo, henteu aya rujukan politik. Gerçekten kuring pancén damel, kuring damel ieu padamelan pikeun sadaya warga awéwé anu ngawawancara, kami nampi kaayaan anu luyu. Abdi pohara resep sareng aranjeunna. Kaséhatan dina panangan anjeun. Abdi bogoh ogé aranjeunna. Éta éta kuring hoyong aranjeunna tetep bersih kota urang. 155 padamelan langkung. Aranjeunna diwawancara. Meuli bakal dimimitian dina dinten anu badé. Ngawawancara langkung. Ngaran-ngaran bakal diturunkeun. Ti Anamur ka Tarsus, urang bakal ngagaduhan kebon taman sareng beberesih di lingkungan anu dilakukeun di kabupaten urang. Abdi hoyong supir beus urang janten awéwé. Kami direkrut staf anu anyar. Kami ngagaduhan 40 aplikasi. Bener gagal lulus ujian, setirna ngaleungitkeun, 33 supir beus ngiringan. Awéwé. Dina basa sanésna, upami anu taker tés teu ngagaduhan masalah inpormasi hukum atanapi téknis, kami nyéwa sadayana. Ayeuna urang badé angkat deui. Kitu deui, supir utamina awéwé. Kami peryogi 100 beus. Kami hoyong nyiptakeun lingkungan transportasi umum anu langkung saé, langkung pikaresepeun pikeun masarakat Mersin. 73 ieu diésér. Éta tender éta dilaksanakeun dina 3 Januari. Anu lembut ditangkep. Kami badé kéngingkeun 100 driver anyar pikeun beus anu anyar. Upami awéwé urang dihormat, seuseueurna tiasa awéwé. Kami ngeunaan miara koperasi awéwé. Kami ngadegkeun koperasi awéwé. Aranjeunna ngalakukeun karya penting sareng berharga. Tujuan utama nyaéta pikeun ngarobih produksi produksi kerajinan awéwé kana nilai ékonomi, khususna di padésan. Ieu penting pisan. Anjeunna ngadamel sababaraha hal sakaligus. Kapercayaan diri pikeun awéwé, anjeunna nangtung dina dua suku na nyalira sareng nyumbang kana anggaran kulawarga. Ieu penting pisan. "

"Metro mangrupikeun proyek modernisasi"

Walikota Seçer ogé masihan inpormasi ngeunaan proyék Metro anu ayeuna dirujugkeun sareng saur, "transportasi umum penting. Metro sanés mung proyék angkutan umum. Dina rasa, éta mangrupikeun proyék anu ngarobih kota. Hal ieu tiasa disangka salaku proyék sosial, salaku proyek peradaban. Kusabab kota modern hartosna pangwangunan kota modéren dina unggal akal. Fase kahiji nyaéta antara Mezitli-Gar antara wétan-kulon. Teras fase kadua sareng katilu bakal dilaksanakeun. Nalika kami dugi, administrasi sateuacana ngagaduhan proyek, tapi kami henteu mendakan cocog. Urang ngalakukeun sababaraha damel di dinya. Kami baris teraskeun sareng proyék-proyék anyar ieu. Kami ayeuna lembut dina fase mimiti, 13.4 kilométer sistem rel jero taneuh ”.

Peta Mersin Metro

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar