Naha referendum bakal diayakeun pikeun Istanbul?

kancing dipencet di istanbul
kancing dipencet di istanbul

Nalika sakelompok eksekutif AKP nungtut referendum pikeun Kanal Istanbul, kaputusan ahirna dilakukeun. Partai pamimpin moal angkat referendum.

Grup di AKP sareng Présidén IMM Ekrem İmamoğlu pikeun usul referendum di Canal Istanbul ngamimitian debat anyar.

Badan Berita nétralNumutkeun ka Mehtap Gökdemir, AKP henteu nyandak suasana haneut dina usul referendum sareng koméntar ngeunaan topik Kanal İstanbul: 9 mangrupakeun pilihan anu kami ngajelaskeun éta. Kami damel préparasi kanggo Majelis Umum. Dina Majelis Umum, dimana pamilihan, Présidén Républik nyarioskeun Kanal Istanbul ngeunaan pidato di alun-alun sareng urang gaduh inpormasi. "

'AYA NEGARA AYEUNA BUKU DI RAKYO ROLOH'

“Dimana urang badé naros, sabaraha. Dugi ka ayeuna, sadaya Osmangazi, Marmaray, Terowong Eurasia, Sasak 3, Bandara 3rd sareng proyék mega sadaya parantos ngadangu bantahan sareng hasilna, aranjeunna ngagaduhan nikmat anu hébat dina nyanghareupan warga urang. Bantahan kasebut henteu ngagaduhan artos sateuacan umum ”.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar