Rize Bandara Artvin Suprtruktur Bandara Artis Hasil Hasil Tender

rize bandara artvin fasilitas industri konstruksi hasil
rize bandara artvin fasilitas industri konstruksi hasil

Ningkatkeun fasilitas Superstruktur Bandara Artis Artis sareng Rupa-rupa Hasil Pembinaan Tender


CENGİZ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. kalayan tawaran 2019 TL, anu dilélér ku Téknologi Manajemén Railway Turki (TCDD) pikeun Rize Artvin Airport Superstruktur Fasilitas sareng Rupa-rupa Karya Konstruksi Kerja sareng jumlah 559100/682.293.367,47 KIK. , KOMPUTER ASL Konstrukasi jeung Perusahaan Dagang Perdagangan.

Éta lembut nyertakeun Fasilitas Superstruktur Bandara Rize Artvin sareng Béda anu dianggo. Durasi gawéna nyaéta antara 14.01.2020 - 04.09.2021 ti tempat pangiriman.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar