Denizli Ski Center parantos nyacingan sémah

sémah pisang ski marina dikepung
sémah pisang ski marina dikepung

Pamukkale Bodas dituturkeun ku surga bodas kadua di kota, Pusat ski Ski Denizli, nyiar tamu dina sabtu minggu. Pusat Ski Denizli, anu mangrupikeun karesep ski anyar, ngalaksanakeun léngkah-léngkah pikeun janten tempat anu paling dipikaresep pikeun olahraga usum tiris.

Salah sahiji proyék anu paling penting anu dilaksanakeun ku Perbandaran Metropolitan Denizli, Pusat ski Denizli parantos dibanjir ku sémah dina sabtu minggu. Usum olahraga anu entertained pikeun anu pang dipikaresepna advancing kalayan léngkah teguh nuju jadi salah sahiji amatir sarta profésional skiers lokal sarta snowboarders anu hoyong melak datang ti loba kota di Turki. Pusat ski Denizli, anu pinuh ku jalma anu hoyong salju sareng ski terang kasempetan hawa kabuka dina sabtu minggu, nampi tanda-tanda pinuh ti sémah-séwang kalayan lerengna sareng fasilitas mékanis pikeun pamula, panengah sareng skésa anu saé. Puseur ski panglegana ti Aegean, anu ngagaduhan kapasitas nyayogikeun sagala kaperluan kalayan fasilitas dinten-dinten, masihan kauntungan anu hadé pikeun ski sareng struktur topografisna sareng fitur "kristal" salju dina sababaraha tempat di dunya.

"Denizli bakal ngadamel namina dina pariwisata usum"

Walikota Perwakilan Metropolitan Denizli Osman Zolan nyatakeun yén ski henteu asing deui ka Denizli sareng nyarios, dık Kami parantos nyayogikeun fasilitas anu saé pikeun kapal selam urang dina hal pariwisata usum tiis. Fasilitas ieu ngalayanan sanés ngan ukur kota urang tapi ogé para pangunjung ti sadayana nagara. Di gigih syurga Pamukkale bodas, Denizlimiz ogé disebat pariwisata usum tiris na. Kami nawiskeun kursus ski di dieu. Abdi ngarepkeun ieu bakal ngawakilan atlit anu bakal ngagambarkeun kapal selam urang sareng nagara urang. ”

Turutan kami pikeun peringatan: deniz www.denizlikayak.com ”

Sadaya inpormasi sareng pengumuman ngeunaan Pusat Ski Denizli kuring www.denizlikayak.co, "Halaman Denizli Ski Center" halaman facebook sareng "denizlikayakmerkezi.20" akun instagram tiasa dituturkeun ku tekenan kana pentingna, pabrik ditutup dina 06 Januari 2020 Senén kusabab ceuk salju beurat.

Resort ski Denizli

Distrik Tavas Denizli di lingkungan Nikfer 2 rébu 420 méter di Bozdag'da Pusat ski Denizli, 75 kilométer jauh ti pusat kota. Resort ski panggedéna di Aegean gaduh 13 landasan kalayan panjang 9 kilométer. Skiers amatir sareng profésional sareng snowboarder anu badé ngadamel sagala jinis fasilitas di fasilitas anu kalebet 2 chairlift, 1 chairlift sareng belt belt.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar