Erciyes Diahankeun 53 Rébuan Datang ti 90 Kota

erciyes ngahibur sarébu nu datang ti kota sabtu minggu
erciyes ngahibur sarébu nu datang ti kota sabtu minggu

pariwisata Erciyes Winter di Turki andalannya sabtu minggu ti 53 sarébu datang ti 90 propinsi di sabudeureun Turki urang entertained. Jumlah pangunjung pangluhurna ka Erciyes ti luar kota direalisasikeun ti Istanbul, Ankara, Antalya sareng Adana.

Alpine lamping di standar, infrastruktur mantap sarta superstructure, fasilitas mékanis, nu pang anyarna téhnologi, akomodasi na angkot fasilitas keur ngaronjatkeun unggal taun kalayan leuwih dipikaresep di Turki urang Erciyes mangrupakeun hiji paling dimekarkeun tina resorts ski ngarah Éropa urang.

Turki utamana di sabudeureun Istanbul, Izmir salaku hiber hiji-jam via hawa; Ankara, Adana, Mersin, Hatay, Mersin, Konya, Nevsehir, Nigde, Sivas, Aksaray, Kirsehir, Gaziantep, khususna di propinsi tatangga dimana angkutan jalan raya nyandak waktos anu cekap, sareng rébuan juru damel liburan ti seluruh Turki milih Erciyes.

Erciyes, anu dibanjir ku warga lokal sareng urang asing unggal minggu, ogé pinuh sabtu minggu ieu. Diantara 1500 kendaraan di taman mobil umum, Istanbul, Ankara, Antalya, Adana, Konya, Mersin, Hatay, Gazi Antep, Kahraman Maras, Aydin, Balikesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Canakkale, Corum, Denizli, Edirne, Erzurum, Sakarya, Tekirdag dugi kadatangan kendaraan ti 53 propinsi ngagambar perhatian.

Sedengkeun 45 persén kendaraan di gunung-gunung éta ti puseur kota Kayseri, 55% ogé ti luar kota. Numutkeun data anu diperoleh hasil tina cacah 1500 kendaraan ti Erciyes, éta ditetepkeun yén 250 kendaraan anu asalna ti luar kota éta ti Istanbul. Ankara anu kadua kalebet 203 kendaraan sareng Adana anu katilu kalayan 113 kendaraan. Antalya 53, Nevsehir 47, Mersin 44, Konya 33, Aksaray 28, Nevsehir 25, Nigde Erciyes mendakan 20 kandaraan. Ampir unggal Minggu di Erciyes, aya sirkulasi lalu lintas kirang langkung 10.000 kendaraan anu diwangun ku mobil, van wisata sareng beus wisata. Rébuan juru liburan ti Kayseri sareng propinsi sanés ngaraosan kasenangan dina ski nganggo tingkat kasulitan anu béda, ogé ski.

Pusat ski Erciyes, anu parantos janten pusat internasional kalayan jasa anu ditawarkeun, diperyogikeun ku wisatawan lokal ogé turis asing ti sababaraha nagara di dunya. Dina usum usum, penerbangan langsung ti Kayseri, Rusia, Ukraina, Bélarus sareng Polandia ka Kayseri diatur unggal minggu. Salian penerbangan langsung ka Erciyes, penerbangan dijadwalkeun ti sababaraha nagara di sakumna dunya, jumlah wisatawan manca ski di Erciyes nambahan unggal taun sareng kulawarga, babaturan sareng grup ti Jerman, Italia, Amerika, Inggris, Korea, Malaysia sareng Perancis.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar