Sejarah Karéta Bursa Mudanya

sajarah karéta bursa mudanya
sajarah karéta bursa mudanya

Taun 2016 diumumkeun pikeun Sepur Kacepetan Luhur di Bursa sareng taun 2020 ditargetkeun. Sanaos karéta kota ditunda sababaraha waktos kusabab sababaraha negativitas dina prosés konstruksi, sajarah karéta Bursa pinuh ku kajadian anu pikaresepeun.

RAILWAY DARI MUDANYA TO BURSA


Mudanya Bursa Railway, konstruksi anu mimitian taun 1875 sareng ngan ukur pelayaran munggaran taun 1892, mangrupikeun topi jenis garis topi ekslusip sareng panjangna garis panjang 41 kilométer sareng henteu aya hubungan ka mana-mana garis Anatolian. Pangwangunan jalur éta direureuhkeun dua kali kusabab alesan ékonomi, sareng usaha katilu réngsé ku pangusaha Belgia, Georges Nagelmackers.

Peryogi gampang transportasi

Gagasan ngawangun karéta api antara Mudanya sareng Bursa dugi kalina dina taun 1867 numutkeun sumber sajarah. Posisi Mudanya dina perdagangan wétan-kulon sareng dina abad ka-18, perdagangan sutra Bursa, anu ngahontal kaluaran anu hébat sareng kwalitasna anu ditinggalkeun sutra Iran, ngagaduhan pangaruh anu hadé. Salaku tambahan, pangiriman produk anu disayogikeun ka Istanbul sahingga ka karaton via Bursa ngalaksanakeun kabutuhan anu gancang sareng murah. Salian sadayana ieu, jalma anu sumping ka cinyusu termal di Bursa Eropa sareng Istanbul mujarab dina ide jalur karéta api.

Nalika pangwangunan jalur kasebut aya dina agenda, proyék munggaran nyaéta karéta api anu dimimitian ti Mudanya sareng nyebrang Bursa, Kütahya sareng Karahisar ka Konya. Pangwangunan palabuhan di basisir Mudanya ogé kalebet dina proyék kasebut.

Kareta Bumi karéta

Jumlah panjangna tina garis ieu ditangtukeun minangka 576 kilométer. Panjang pakait saluyu 96 jam naek. Dina pangwangunan, 360 rébu ti 120 rébu urang anu cicing di daérah dimana jalur bakal ngaliwat bakalan sacara fisik sareng 240 bin sésana bakal dibébaskeun sareng nyumbang kana zat éta. Kilométer akun 6 rébu pon bakal disusun ku kareta 3 yuta 456 sarébu pon ieu rencanana mah tangtu. Nagarana bakal mayar 384 rébu pon pikeun garis ieu, jalma anu tinggal di tempat anu lolosanana bakal nampi bakal mayar 58 Penny sataun atanapi dianggo dina pangwangunan salila tujuh poe sataun. Jalur ieu, anu ngingetan kuring tina sasak Dumrul gélo, kedah nyandak 88 rébu ton barang atawa barang per taun pikeun ngamangpaatkeun kauntungan.

Eureunkeun dua kali, katilu ngalengkepan

Jalur jalur karéta api Bursa Mudanya, anu ngamimitian diwangun deui sawaréh kamajuan, ditetepkeun saperti kieu; Mudanya- Yörükali - Koru (Passage) - Acemler - Bursa (Merinos ngantosan) - Bursa

Alatan kasusah ékonomi anu dialaman nalika konstruksi jalur, gawé lirén dua kali. Di sisi anu sanés, dua monumen sajarah anu kapanggih dina rute Mudanya ka garis sareng monumen ieu dikirim ka Istanbul.

BELGIUM ENTREPRENEURS réngsé

Ampir dua puluh taun saatos penggalian anu munggaran barisan pencét, perjangjian dicapai sareng pengusaha Belgia Georges Nagelmackers. Dina perjanjian konsési ditandatanganan perusahaan Nagelmackers ', saatos derajat hasil anu diperyogikeun pikeun tiap penumpang pikeun ngabagi nagara ogé bakal mayar 40 rébu pon ka Perbendaharaan Ottoman.

Pamustunganana, Nagelmeckers, pengusaha katilu baris, parantos ngadegkeun Mudanya - Bursa Railway Company tanggal 10 Séptémber 1891. Bagian anu ruksak tina karéta api, anu henteu dianggurkeun mangtaun-taun, dibenerkeun. Sakitar 1700 pagawé damel di prosés parantosan.

Wilujeng sumping ka kembang

Garis dibuka dina 16 Juni 1892. Lima gerbong anu ditarik ku dua lokomotif berangkat ti Stasion Mudanya kalayan bandéra tabuh 08.20 dugi ka stasiun Bursa dihias ku kembang sareng balon jam 10.30. Karéta éta disambut ku Gubernur Bursa Munir Pasha sareng seueur negarawan sareng tentara, ogé Militer Mızıka maén Lagu Hamidiye.

Prajurit Yunani dipindahkeun

Karéta api éta, anu dihubungkeun ka Karéta api Militer sareng Pentadbiran Pelabuhan nalika Perang Dunya Kadua, ogé nyangking tentara Yunani dina harga anu ageung salami angkatan perang. Jalur, anu meunang artos ageung tina angkatan prajurit, dipenta pikeun dijual ku perusahaan operasi saatosna ngadegna républik. Perusahaan ngantepkeun jalur di 1 nalika gagal ngajual. Dinasionalisasi garis bisnis sanggeus Républik Turki geus nyobian nyambung ka garis dina Anatolia. Jalur, anu henteu nyayogikeun uih balikna ekonomi diharepkeun, dieureunkeun tanggal 1931 Agustus 18. Garis, July 1948, 10 di Majelis Nasional Grand Turki kararınca lengkep ditutup.

Salila konstruksi sareng operasi, rel ti Mudanya Bursa Railway, anu parantos kalebet jaman anu susah pisan, parantos dibongkar ayeuna. Wangunan anu diwangun salila periode garis dianggo salaku hotél, réstoran, sareng fasilitas sosial.

(Laporan ieu dumasar kana buku anu judulna "Mudanya - Bursa Construction and Operation Railway", ditulis ku Mustafa Yazıcı, dianugerakeun sareng Award 2014 Yılmaz Akkılıç Bursa Research Award sareng diterbitkeun ku Nilüfer Municipality.)

LATIHAN BURSA MUDANYA


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar