Sakola pikeun nyumponan kabutuh staf téknis pikeun mobil rumah tangga parantos ditangtukeun

sakola pikeun nyumponan kabutuhan teknis pikeun mobil rumah tangga anu parantos ditangtukeun
sakola pikeun nyumponan kabutuhan teknis pikeun mobil rumah tangga anu parantos ditangtukeun

Sakola pikeun nyumponan staf téknis anu diperyogikeun kanggo produksi mobil mobil domestik TOGG parantos ditetepkeun. Otomotif Industri Ékspor Internasional Vokasional jeung Téknis Anatolian Lakon ngalaksanakeun pengumuman yén mobil domestik bakal diproduksi di Bursa sareng nampi persetujuan resmi pikeun ngadidik muridna dina widang ieu.


Turki ieu mimiti diwanohkeun ka dunya mobil lokal jeung nasional. Union Exporters Union Automotive, anu nyayogikeun latihan di Bursa, dimana pabrikna bakal dibuka supados ngalatih staf téknis anu diperyogikeun dina proyék ieu, anu bakal dilaksanakeun kalayan produksi lokal sareng nasional, supados ngalatih tenaga kerja anu mumpuni anu bakal dilaksanakeun dina produksi mobil, anu bakal pinuh listrik nalika persiapan pabrik dilaksanakeun di Bursa. "Cabang Kendaraan Listrik" bakal dibuka pikeun munggaran dina Bidang Téknologi Kendaraan Unpad di Sakola Luhur Vokasional sareng Téknis Anatolian. Dina istilah anu pondok, kurikulum bakal didamel, palatihan guru bakal dilakukeun sareng murid bakal diakui dina widang ieu dina lingkup Transition to High School (LGS) dina taun ajaran salajengna.

Dewan sakola Vokasional sareng Téknik Anatolian SMA Ékspor Industri di Bursa mimiti damel pikeun nyayogikeun staf téknis anu diperyogikeun saatos ngumumkeun yén Présidén Recep Tayyip Erdogan ngarencanakeun ngadamel pabrik TOGG mobil domestik di Bursa.

Administrasi sakola sareng mahasiswa ngabagéakeun ditampa ti aplikasi Pamaréntahan Nasional, sareng cabang anu disebat 'Produksi Kendaraan Listrik' direncanakeun dibuka dina handapeun kandang Kendaraan bermotor dina taun 2020-2021. Siswa anu badé ngadaptar dina Univérsial Ékspor Internasional Vokasional sareng Sakola Menengah Téknologi Anatolian sareng damel di produksi mobil domestik sareng janten salah sahiji staf téknis bakal ngagaduhan pamariksaan. Siswa anu suksés dina ujian ieu ogé bakal tiasa layak diajar di jabatan anu aya hubunganana.

Metin Sezer, Diréktur Vokasional sareng Teknologis Anatolian Menengah Industri Otomotif Ékspor, nyatakeun yén aya genep profesi anu béda di sakola masing-masing sareng diteruskeun sapertos: "Kami ngalayanan 75 murid sareng 950 guru. Sanaos sadaya profésionalna aya di pusat utama, anu didirikeun dina produksi otomotif, diwangun ku téknologi mesin, téknologi logam, éléktronika listrik, automation industri, sareng bidang IT anu ngadukung éta. ”



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar