Reuwas Salju dina Ngeunaan KarFest Acara

salju heran dina presentasi acara karfest
salju heran dina presentasi acara karfest

KarFest, anu bakal diayakeun pikeun waktos mimiti taun ieu sareng gotong royong Kocaeli Metropolitan Munisipalitas sareng Perbandaran Kartepe, bakal lumangsung di Lembah Sisli dina dinten Saptu, 18 Januari antara 14.00-24.00. Seueur kajadian, kompetisi sareng acara panggung bakal diayakeun dina program seniman musik pop anu kawentar Irem Derici bakal di panggung.

YOU bakal satuju


KarFest, anu bakal janten adegan kagiatan hiburan sareng acara di Kartepe, alamat pariwisata usum tiris, bakal diayakeun di Lembah Sisli dina dinten Saptu, 18 Januari antara 14.00-24.00. Pagelaran DJ anu teu pikaresepeun, acara cahaya laser, musik live, kaulinan, lomba, seniman lokal, pésta roti saos, ngarawat anu bakal ngamanemkeun manah anjeun sareng musik pop concertrem Derici konsér; di alam unik; petualangan, pikagumbiraeun, kabébasan sareng kabagjaan ngantosan anjeun di KarFest.

TINGKATna AKAN bakal FREE

Tina angkot ka tempat parkir, tèh ka sup, slide skid, lomba, konser sareng roti roti saos séhat bakal bébas tina mimiti dugi di KarFest. Salian ti éta, teu aya anu tiis dina festival. Ruang acara bakal dipanaskeun sapanjang festival éta sareng kayu bakar sareng 25 tong. Warga ti daérah milu lomba sareng acara sapertos '' Parahu Parahu '', '' Rope Pull Race '', '' Penguin Running '' sareng '' Lantern Regiment '', '' Bajing '', '' Snowman '' maskot 'sareng' 'Penguin' 'bakal ngahibur para tamu anu saeutik dina festival éta. Salaku tambahan, daérah fotografik anu pamilon tiasa ngaaburkeun kenangan pangsaéna pikeun ngadagoan sémah-sémah di daérah festival éta.

PROMOSI PROMOSI

Rapat presentasi KarFest diayakeun di Rumah Makan Maide. Balamir Gündoğdu, Sekretaris Jenderal Pariwisata Metropolitan, Hasan Aydınlık, Wakil Sekretaris Jéndral Metropolitan, Mustafa Kocaman, Walikota Kartepe, Kamil Öçbe, Pupuhu Paguyuban Pariwisata Metropolitan, Irasan Yigit, Kepala Pariwisata Hidup Métopolitan, Mustafa Kocaman.

HENTEU PERINDUSTRIAN, KOMAIL KOTA

Kocaeli Sekretaris Perwakilan Metropolitan Metropolitan Jéndral Balamir Gündoğdu nyandak lanté nalika éta rapat; "Kocaeli dikenal salaku ibukota industri mangtaun-taun. Tapi, Kocaeli; kalayan alam anu unik, laut sareng pantai nalika usum panas, bukit salju di usum hujan, mangrupikeun bagian anu paling penting pikeun pariwisata. Salaku Kotamadya Metropolitan Kocaeli, kami parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu penting pikeun nambihan merek 'Season Pariwisata Kota Kocaeli' pikeun sadaya judul kota ieu sareng kami terus nyokotana. Kalayan organisasi kami sumebar dina 365 dinten taun, Kocaeli ngaléngkah-léngkah pikeun janten pusat kagiatan Wétan Marmara. "

"KOCAELİ bakal nangtung"

Balamir nyatakeun yén aranjeunna bakal ngatur Festival Salju pikeun kahiji taun ieu; Arak Ku pangatur gawé babarengan anu hadé sareng Kotamadya Kartepe, urang nyusun Kartepe Musim Panas Kartepe-KarFest sareng sumbangan para ahli seni di daérah. Eta bakal ka pamandangan kagiatan senang jeung nempokeun karfest tina saling nu diantara alamat pangpentingna dina 18 Januari Kartepe pariwisata usum Turki bakal dilaksanakeun dina Sabtu. Festival kasebut bakal diayakeun di Lembah Sisli di Jalan Gunung Kartepe sareng bakal terus salila 14.00 jam sareng 24.00 jam. Kartepe, anu mangrupa salah sahiji alamat paling elit tina wisata usum Turki, Uludag festive ieu, hiji hambalan anu bakal nangtung kaluar ti Kartalkaya kawas, "cenahna.

"PELUANG TAPI DAPAT OUT

Mustafa Kocaman, Walikota Kartepe anu nyatakeun yén festival kedah dilindungi; Pariwisata usum Kış parantos dilaksanakeun di daérah kami kanggo dangu. Pedagang sareng warga hoyong ngagaduhan festival sapertos kitu. Kami ngamimitian usaha pikeun ngajantenkeun masarakat urang sareng nambihan nilai merek ka daérah urang. Urang nyandak léngkah pikeun ngadamel festival anu paling indah di daérah Marmara sareng KarFest. Metropolitan Munisipal parantos dibuka jalan. Abdi hoyong hatur presiden urang. Proyék ieu kedah dirojong. Kami bakal ngagaduhan seueur kekurangan, tapi ieu kedah ditolerir. Urang utamina hoyong urang sareng anggota pencét jaga festival kul.

PROFIT TAMPILAN DI PROMOSI ACARA

Dina ahir program ieu, protokol ngenalkeun KarFest di tengah kota. Pikeun publisitas anu diayakeun di payuneun masjid Jumaah Anyar, 2 treuk anu dibawa ti Kartepe dituang kana alun-alun dayeuh. Salian salju alami, 2 jalan kendaraan, sapédah salju sareng salju salju buta dipasang di daérah anu sami.

ACARA penting

Acara anu dibuka pikeun masarakat, bakal ngalaksanakeun pagelaran DJ, acara lampu laser, musik live, pertandingan, sayembara, seniman lokal, pést-roti saos, réspon pikeun ngamanénkeun anjeun sareng konsér İrem Derici, nami populér musik pop. Saatos rapat peluncuran acara KarFest, acara kejutan diayakeun di Izmit Town Square.

Aya moal aya masalah dina angkot

Sadaya langkah anu diperyogikeun ku Dinas Pertambangan Metropolitan, Perbandaran Kartepe, Dinas Pulisi Kacamatan sareng Komando Gendarmerie Kecamatan dina régulasi lalu lintas sareng titik angkutan. Pikeun nyingkahan gangguan lalu lintas, tim Metropolitan sareng Kotepe Kartepe; Maşukiye-Derbent sareng Suadiye-Arslanbey'den numbu ka puncak bakal ngajaga sadaya jalan. Maşukiye bakal ditutup kana lalu lintas dugi ka 15.00. Ladénan beus anu aya di alun-alun Maşukiye bakal diangkut ka daérah festival dina 11.00:XNUMX jam ku kendaraan pribadi atanapi angkutan umum.

PROGRAM FLOW;
Bukaan 14:00 Festival sareng pagelaran DJ
15:00 Kent Orchestra Show
16:00 Konser Beusi Bodas Bodas
16:50 Grup Tari Rakyat Perpustakaan Kartepe (Seuneu Anatolia)
17:00 Cemal Cayirci (Vira Cemal)
18:00 Wicara Protokol sareng motong pita
18:15 Atesbaz Tahap Show
19:00 Énggal Konsér Derici
21: 00-23: 00 Artis Lokal-Horon Show
Kegiatan Kompetisi;
15:45 Balap Parahu
18:10 Ras Tarik Balap
18:30 Penguin Running
18:50 Regiment Mercusuar



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar