Saluran Istanbul Béda jeung Pasatujuan Paris

saluran contradict perjanjian istanbul paris
saluran contradict perjanjian istanbul paris

Dina sési soré Bengkel Channel Istanbul, Koordinator Studi Iklim Universitas Sabancı, anggota dosen Universitas Boğaziçi, ngadamel presentasi. Umit Sahin, Perjangjian Paris proyék Salé Istanbul bertentangan sareng perjanjian, cenah.


"Channel Istanbul Bengkel yönetiminde dilakukeun ku Ahmet Atalık, Kepala IMM "Diménsi Lingkungan; Tatanén, Iklim sareng Ékologi ” Pangaruh ékologis Saluran di Istanbul dievaluasi.

Istanbul University, Profesor Ilmu Tanah sareng Ékologi. Dr Dr. Dr. Dr.ğd Kantarcı, Présidén Kamar Insinyur Pertambangan Pertanian TMMOB Branchstanbul Branch Murat Kapıkıran, Boğaziçi University Change Change and Center Research Center Dr Murat Türkeş, Koordinator Panaliti Panaliti Universitas Sabancı Ümit Şahin Assoc. Prof ti Istanbul University, Departemen Administrasi Umum sareng Élmu Pulitik. Dr Sevim Budak milu janten panyatur.

KANAL ISTANBUL ING INGIN KOMPUTES DASAR KLASIK

Koordinator Panaliti Pengajaran Universitas Sabancı, negeskeun Perjangjian Paris sareng ngingetkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji nagara munggaran anu nandatangani perjanjian. Saidmit ŞAHİN nyarios, "Sakumaha perjanjian di Paris, nagara-nagara parantos janji bakal nuturkeun dasar panyalindungan iklim Kanal sareng nyarios Kanal İstanbul henteu katampi dina lingkup kontrol iklim.

Nyarios yén urang moal tiasa ngajaga kabijakan gaya kuno sabab krisis iklim. Şahin nyarios:

"Upami anjeun nuju mikir naon kawijakan iklim gaya kuno, tingalikeun kahuruan di Australia ayeuna. Paris pasatujuan ogé lamun dilarapkeun sacara harfiah dina palaksanaan, kaasup Turki, aya di handapeun kawajiban sadaya nagara anu ditandatanganan perjanjian. Ekonomi dunya ngiringan, jauh tina bahan bakar fosil. Nasib taun 2050-an mangrupakeun kanyataan dunya ieu. penggalian Turki basis jeung proyék ieu, nyieun tinggi-émisi ékonomi suluh fosil permanén. "

Murat Kapıkıran, Présidén Cabang Istanbul Kamar Insinyur Pertanian, anu ngritik Laporan EIA, nyarios:

Ç Laporan EIA, anu kedah analisa masalah anu bakal urang hadapi upami Saluranna dilakukeun, teu gaduh penilaian dampak serelek tunggal. Henteu ngan aya analisa jaman ayeuna.

Mikroorganisme di lingkungan mangrupikeun berharga salaku manusa. Éta geus mimiti ngarobah tina fokus manusa anu museurkeun kana fokus ékologi. Kanal Istanbul teu aya sensitipitas ékologis. Ku ngeusian daérah dugi ka 25 meter, komponén ékosistem laut bakal dirusak. ”

Assoc Ilmuwan Pulitik. Dr Sevim Budak, saluran saluran, naha politik atanapi ékologis, patarosan ékonomi kudu diwaler, saurna. Budak nyarankeun yén struktur alami anu tos aya tetep koridor ékologis.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar