Penjelasan IMM ngeunaan Protokol Sabilulungan Kanal Istanbul

Penjelasan IMM ngeunaan Protokol Sabilulungan Kanal Istanbul
Penjelasan IMM ngeunaan Protokol Sabilulungan Kanal Istanbul

Saatosna nolak gugatan anu diajukeun ku 9 ruangan profésional taun 2018 kalayan pembatalan Saluran Kerjasama Keranjang Istanbul ditandatanganan antara IMM-Menteri Lingkungan sareng Urbanisasi-Kementrian Angkutan sareng Infrastruktur, panjelasan datang ti IMM. munisipalitas SözcüMurat Ongun, kaputusan panolakan dina hal éta sateuacan kaputusan nyatakeun mundur ti IMM.

Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) SözcüMurat Ongun, TMMOB'a dibuka ku 9 kamar, Istanbul Istanbul nampik kasus dina kasus pembatalan protokol sateuacan kaputusan ditarikna tina IMM.

Ongun, "kaputusan ditarikna IMM, ku daya tarik kamar penggugat bakal dievaluasi ku pangadilan régional pangadilan luhur." Cenah.

Naon anu lumangsung?

Gugatan anu diajukeun ku 9 ruangan profésional dina taun 2018 kalayan panyabutan pembatalan Channel Istanbul Cooperation Protocol ditandatanganan antara IMM-Menteri Lingkungan sareng Urbanisasi-Kementrian Angkutan sareng Infrastruktur ditolak.

Pangadilan manggih protokol luyu sareng hukum sareng kamar profésional ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngabutuhkeun kaputusan.

Pernyataan anu dilakukeun ku Cevahir Efe Akçelik, Sekretaris Komite Koordinasi Provinsi TMMOB Istanbul, kieu;

Dava Salaku TMMOB taun 2018, gugatan urang ngajukeun pikeun pembatalan protokol gawéan Kanal Istanbul ditolak ku pangadilan anu nyatakeun "henteu aya palanggaran hukum dina masalah pokokna". Tapi, prosés hukum ngeunaan pembatalan protokol henteu acan réngsé.

Salaku TMMOB sareng kamar anu aya hubunganana, kami parantos réngsé préparasi tarik. Pengadilan didasarkeun kana mertahankeun urut administrasi Istana Metropolitan Istanbul anu beureum éta kasus kudu ditolak .. Kami arepkeun kaputusan bakal robih salami prosés banding. "

Film Introduksi Kanal Istanbul

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar