Bengkel Channel Istanbul bakal diayakeun énjing

channel Istanbul bakal dilakukeun nalika lembut
channel Istanbul bakal dilakukeun nalika lembut

IMM bakal ngatur bengkel pikeun ngungkabkeun pandangan para ilmuwan ngeunaan Kanal Istanbul sareng masihan inpormasi ka Istanbulites. Ucapan bubuka bengkel bakal dilaksanakeun di Pusat Kongrés Istanbul énjing sareng Présidén IMM Ekrem İmamoğlu bakal ngadamel pidato bubuka. Bengkel bakal disiarkeun langsung ti épék média sosial Ekrem İmamoğlu, IMM sareng IMMTV.

Perbandaran Metropolitan Istanbul bakal ngabahas Proyék Terusan Istanbul, anu kota unik kalayan kaéndahan alam, lokasi sajarah sareng geopolitik, dina bengkel anu dihadiran ku akademisi nonjol nagara urang. Kanal Istanbul, anu henteu acan ngaevaluasi kalayan debat umum dugi ka ayeuna, bakal dibahas ku ilmuwan kalayan pamahaman partisipasi pikeun anu munggaran.

Dina bengkel éta, sagala kamungkinan pangaruh tina Kanal Istanbul Project, anu diwanohkeun ka masarakat salaku "Crazy Project ında di 2011, bakal ditaliti. Proyék éta bakal museurkeun aspék lingkungan, sosial sareng hukum, ogé dimensi urbanisme, angkutan sareng warisan budaya. Kaamanan Istanbul kaamanan, résiko bencana sareng kagempaan masalah bakal dibahas ku para ahli.

SOSIAL MEDIA LIVE

Istanbul Metropolitan Municipality of Istanbul jeung Turki téh raket patalina jeung proyék jeung épék na bakal dirasakeun pikeun generasi workshop bakal dibahas, bakal disiarkeun langsung ti média sosial. Ekrem İmamoğlu tiasa tiasa ningali bengkel ti sakumna dunya ku IMMTV sareng akun média sosial IMMTV.

PUSAT PUSAT ISTANBUL

Lokakarya diayakeun tanggal 10 Januari di Pusat Kongrés Istanbul,https://kanal.istanbul bakal kabuka ka sadaya warga Istanbul anu ngadaptarkeun website. Ekrem İmamoğlu, Présidén Perbandaran Metropolitan Istanbul, baris nampilkeun pernyataan ahir dina tungtung bengkel. Proklamasi ieu bakal dikomunikeun ka jalma, lembaga sareng organisasi anu aya hubunganna sareng dibagikeun ka masarakat.

INFORMASI PROGRAM:

DATE: Jumaah, 10 Januari 2020

RUMAH: 08.30-19.30

LOKASI: PUSAT ISTANBUL

Program bengkel

08.30 - 09.00 Pendaptaran

09.00 - 09.15 Dibuka

09.15 - 09.45 Preséntasi: "Kapungkur sareng Ayeuna Istana Istanbul"

Gürkan AKGÜN IMM, Kepala Dinasalan Rékonstruksi sareng Urbanisasi

09.45 - 10.15 Présidén IMM Biantara ku Ekrem İMAMOĞLU

10.30 - 12.30 kaping Sesi

A.1. Ékonomi Pulitik Kanal Istanbul

Moderator: Yiğit Oğuz DUMAN panaséhat ka Présidén IMM

narasumber:

Çiğdem TOKER - Wartawan sareng Panulis

propesor Dr Fikret ADAMAN - Universitas Boğaziçi, Dinas Ékonomi

propesor Dr Haluk TINGKATAN - Universitas Bilgi, Fakultas Administrasi Bisnis

propesor Dr Uğur EMEK - Başkent University, Jurusan Ékonomi

A.2. Rencangan Ruang, Urbanisme sareng Pengangkutan

Moderator: İbrahim Orhan DEMİR Wakil Sekretaris Jenderal IMM

narasumber:

propesor Dr Haluk GERÇEK - Anggota Fakultas Pengangkutan Dagang IU anu pensiunan

propesor Dr Ahmet Vefik ALP - Profesor Emeritus, Kargo. Insinyur Arsiték, Ilmuwan Bandar

propesor Dr Nuran Zeren GÜLERSOY - Işık University Departemen Arsitéktur sareng Desain

Assoc. Dr Pelin Pınar GİRİTLİOĞLU - TMMOB, Cabang Istanbul tina Dewan Perancang Kota.

propesor Dr Şevkiye Şence TÜRK - Dinas ITU Kota jeung Perencanaan Daérah

A.3. Ukuran Lingkungan, Cai sareng Ékologi Dr Taros langsung ka Yasin

IMM Taman Taman sareng Green Area Daérah

narasumber:

Assoc. Dr Ahsen YÜKSEK - Departemen Universitas Istanbul Universitas Élmu sarta Manajemén Kelautan

propesor Dr Dr. Cemal SAYDAM - Hacettepe University Departemen Teknik Lingkungan

propesor Dr Derin ORHON - Dinten Fakultas Sipil Sipil sareng Teknik Sipil Universitas Wétan

propesor Dr Doğanay TOLUNAY - Universitas Pakistan - Fakultas Kehutanan Cerrahpaşa

Dr Item Sadat - Kaséhatan Yayasan Turki Diréktur Protection Dunya (WWF)

Selahattin BEYAZ - TMMOB, Kamar Mesin Insinyur Lingkungan, Cabang Istanbul, Kepala Cai sareng Air Ruang Wébewater

A.4. Ukuran Sosial sareng Partisipasi

Moderator: Mahir POLAT Kepala Dinas Warisan Budaya IMM

narasumber:

Assoc. Dr Ayfer Bartu CANDAN - Jurusan Sosiologi Universitas Boğaziçi

Bekir AĞIRDIR - General Manager of KONDA Research and Consultancy Company

propesor Dr İhsan BİLGİN - Fakultas Arsitéktur Universitas İstanbul Bilgi

propesor Dr Prof. Murat Cemal YALÇINTAN - Departemen MSGSÜ Kota sareng Perencanaan Daérah

14.00 - 16.00 Sesi Kedua

B.1. Kerangka Hukum sareng Moderator Kaamanan: Eren SÖNMEZ

IMM 1. Naséhat Hukum

narasumber:

Assoc. Dr Ceren Zeynep PİRİM - Fakultas Hukum Universitas Galatasaray

Av. Mehmet DURAKOĞLU - Pupuhu Paguyuban Bar Istanbul

Dr Rıza TÜRMEN - Pengacara, Duta

Saim OĞUZÜLGEN - Pilot pensiunan

Türker ERTÜRK - Laksamana Rear Pensiunan

B.2. Resiko sareng Seismicity

Moderator: Ningalian Profil Pinuh Tayfun

Manajemén résiko Gempa IMM sareng Perbaikan Urban

narasumber:

propesor Dr Haluk EYİDOĞAN - Anggota Fakultas anu pensiunan ITU

Jurusan Teknik Geofisika

propesor Dr Murat BALAMİR - Anggota Fakultas Pangsiun METU

Dinas Kota sareng Perencanaan Daérah

propesor Dr Naci GÖRÜR - Anggota Fakultas Pensiunan ITU

Pangadeg Anggota Akademi Élmu Téknik Geologi

Nusret SUNA - Perusahaan Insinyur Sipil

B.3. Rencangan Ruang, Urbanisme sareng Warisan Budaya

Moderator: Wakil Sekretaris Jenderal IMM.

narasumber:

propesor Dr Azime TEZER - Jurusan ITU Kota jeung Perencanaan Daérah

propesor Dr Hüseyin Tarık ŞENGÜL - Jurusan METU Élmu Pulitik jeung Administrasi Umum

propesor Dr Iclal DİNÇER - Turki Nasional Panitia ICOMOS Présidén Kota tur Planning Daerah Department PT

Mücella YAPICI MTMMOB, Kamar tina Arsiték Cabang Istanbul

Dr M. Sinan GENİM - Arsitéktur

Yiğit OZAR - Paguyuban Arkeolog, Pupuhu Cabang Istanbul

B.4. Ukuran Lingkungan, Iklim sareng Ékologi

Penerjemah: Ahmet ATALIK IMM, Kepala Mukhtars sareng Dinas Kadaharan.

narasumber:

propesor Dr Doğan KANTARCI - Professor pensiunan di Universitas Istanbul

Jurusan Ilmu Tanah sareng Ékologi

Murat KAPIKIRAN - Présidén Kamar TMMOB Insinyur Pertanian Cabang Istanbul

propesor Dr Murat TÜRKEŞ - Boğaziçi University Change Change and Policy Research and Application Center

Dr Ümit ŞAHİN - Koordinator Panaliti Panaliti Universitas Sabancı

Assoc. Dr Sevim BUDAK - Departemen Administrasi Umum Istanbul jeung Élmu Pulitik

16.30 - 17.30 Anggota Presentasi sareng Penilaian

17.30 - 19.00 Forum

19.00 - 19.30 Catatan Penutupan

Dr Langkung profésional anu namina Mehmet ÇAKILCIOĞLU

Wakil Sekretaris Jenderal IMM

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar