Kanal İstanbul Disatujuan pikeun Laporan EIA

Saran anu pikaresepeun pikeun monumen sajarah di Istanbul
Saran anu pikaresepeun pikeun monumen sajarah di Istanbul

Menteri Lingkungan Hidup sareng Perencanaan Bandar Murat Kurum nyatakeun yén aranjeunna parantos ngevaluasi kabantosan salami prosés EIA Kanal Istanbul Project sareng nyetél laporan EIA sapertos ayeuna.


Otoritas ngawalon patarosan ngeunaan Channel Istanbul Project sareng agenda di Gedong Kementerian.

Nyebutkeun yén Kanal Istanbul mangrupikeun proyék anu dilaksanakeun ku Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur dina lingkup Menteri Lingkungan sareng Urbanisasi, Badan nyarios:

"Ieu proyék pikeun ngalindungan sareng nyalametkeun Bosporus, Bosphorus, anu mangrupikeun proyek abad ka-jaman, dimana prosés EIA sareng prosés perencanaan dilaksanakeun ku pelayanan urang sareng prakték rekonstruksi bakal dilakukeun sateuacan kementrian. Éta mangrupikeun proyék kabébasan tina Bosporus urang. Éta mangrupikeun salah sahiji proyék peradaban Istanbul. Dina jero Kanal Istanbul Project, urang bakal sadar kana aplikasi kota anu pintar sareng urang bakal ngalaksanakeun modél urbanisme anu jelas anu moal ngaleuwihan 500 rébu penduduk dina dua sisi saluran, nunjukkeun urbanisasi horisontal. Dinten ayeuna, nalika prosés EIA, urang damel evaluasi, ngaevaluasi kabantosan sareng disatujuan laporan EIA kami sapertos ayeuna. Rencana skala 1 / 100.000 urang parantos ditunda, urang nyiapkeun pelaksanaan Zoning Plans Zoning 5000 sareng 1000. Kuring ngarepkeun kami bakal ngarengsekeun aranjeunna sareng nempatkeun kana prakték dina 4-5 bulan. "

Kurum Urang bakal ngalaksanakeun Proyék Channel Istanbul dina kaayaan kapamingpinan urang. Janten 'aranjeunna hoyong pisan', 'tempat ieu sapertos kitu' cenah. 'Éta kumaha kajantenan' anjeunna henteu tiasa nyerah proyék ieu. Kami parantos hasil sareng urang dina unggal proyék anu kami atos dugi ka ayeuna, urang bakal nambut sareng urang sareng kami bakal leres-leres neraskeun jalan dina proyék ieu anu nyangking masa depan 82 juta warga di Istanbul. "

Lembaga ieu nyarios yén aranjeunna bakal sareng bakal neraskeun pikeun ngalakukeun sagala proyék ngeunaan kasehatan sareng masa depan masarakat dina cara anu ditangtukeun sakumaha aranjeunna parantos dilakukeun ayeuna.

İZ KITA BISA KUMUKAN TANPA TANPA INA

Ngarujuk kana parobihan lahan di Proyék Kanal Istanbul, judulna leres-leres nuturkeun prosés parobahan, Bakan Kami henteu ngijinkeun tanah nyéwa dina Kanal Istanbul Project atanapi dina proyék naon waé. Kusabab urang henteu ngalakukeun dina sadaya proyék kami anu saencana, kami moal ngijinkeun sewa bumi dina Proyek Channel Istanbul. Abdi hoyong terang sacara jelas yén bisi kaayaan sapertos kitu, urang bakal nyita éta. Kul

Murat Kurum ogé nyatakeun yén aya patarosan ngeunaan kapamilikan urang asing di dieu sareng nyarios, arsa Dina 3 taun katukang, lahan di dieu ku ayana urang asing sareng pribadi sareng hukum anu aya 600 rébu méter pasagi. Éta kaseueut pisan dina proyek Kanal Istanbul, anu 26 héktar, nyaéta 500 juta méter pasagi. ”

Otoritas nunjukkeun yén proyék ieu nyatakeun yén sumber daya cai, sumber daya alam sareng résiko kagempaan ogé teraskeun. laporan dokumén.

Otoritas nyatakeun yén cara-cara anu bakal dilakukeun dina laporan EIA anu aranjeunna disiapkeun hiji-hiji, saurna:

Ede Dina proyék éta, Kamentrian Angkutan kami bakal nyandak ukuran ieu nalika ngawangun. Alatan éta, dina akhir proyék, pusat anu atraksi anyar pikeun Istanbul bakal ngaleungitkeun résiko kahirupan sareng kaamanan harta warga urang anu tinggal di Bosphorus, sareng kalayan conto urbanisme, dumasar arsitektur anu dumasarkeun, di mana bumi gempa bumi dikaluarkeun dina gempa, wilayah P&P, nasional kebon, koridor ekologis, daérah tempat warga tiasa ngiringan 7 dinten 24 jam, palabuhan sareng marinas. Urang komitmen dieu na proyék ieu lingkungan urang salaku urang tiap hambalan di bade ngalakukeun lamun kuda, urang nyandak unggal pacegahan ngajaga alam urang, kabeh İstanbul'umuzda kami geus yakin éta, urang sadayana Turki, nu, kawas dina unggal proyék kami ngalakukeun eta baheula. "

APLIKASI PALING APA TO 100 THOUSAND SOSIAL HOUSES DARI ISTANBUL

Ngajawab patarosan ngeunaan nomer aplikasi dina 100 rébu perumahan sosial, Otoritas saur, "parantos aya 100 juta 1 rébu aplikasi pikeun 209 rébu perumahan sosial. Dina 100 bulan mimiti 3 perumahan sosial urang, urang bakal ngabéréskeun proyék sareng ngamimitian ngawangun konstruksi kalayan prosés lembut, sareng mugia urang bakal ngawangun sareng nganteurkeun sadaya 100 rébu perumahan sosial ka warga kami salami sataun satengah. ”

Otoritas ngadamel pernyataan ngeunaan propinsi dina aplikasi pikeun 100 rébu perumahan sosial sareng saurna, ler Provinsi kalayan jumlah aplikasi anu paling luhur nyaéta 375 rébu aplikasi di Istanbul, 75 rébu aplikasi dina Izmir sareng 56 rébu aplikasi di Bursa, sareng jumlah aplikasi di propinsi sanés ogé luhur kuota. . Ku alatan éta, kuring ngarepkeun kami bakal neruskeun proyék urang sareng tekad anu sami dina 2021. Kami bakal ngalaksanakeun proyék ieu ku cara anu sadayana warga masarakat panghasilan handap janten host. Kuring ngarepkeun nagara ieu di nagara ieu moal ditinggalkeun tanpa warga proyék ieu tiasa dilaksanakan. "Cenah.

OKÉ HENTEU AYEUNA Waktos INGKEUN DENGAN POLEMIK KAMI ”

Nyarios yén aranjeunna bakal ngawangun bumi anu padet, aman ngalawan résiko bencana dina proyék ieu, Otoritas nyarios, "Dina waktu ieu, dina pamimpin Presiden urang, urang nyandak seueur léngkah tina kebon nagara, perumahan sosial sareng transformasi urban. Kami henteu gaduh waktos miceunan polemika. Kami nekad pikeun maju teras-terasan kana target 2023 urang



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar