Saluran Istanbul Herald tina Masalah Internasional

saluran istanbul harbinger tina masalah internasional
saluran istanbul harbinger tina masalah internasional

Diomongkeun dina Bengkel Istanbul, Pengacara sareng duta besar Att. Rıza Türmen sareng Laksamana Rear Laksamana Türker Ertürk nyarios yén saluran anu didirikeun bakal ngabalukarkeun masalah anyar di tingkat internasional.


Dina sési anu judulna ukuki Rangka Kerja Hukum sareng Kaamanan ği diarahkeun ku Eren Sönmez, Konsultan Hukum 1st Istanbul Metropolitan Munisipalitas; Fakultas Hukum Galatasaray University Assoc. Dr Ceren Zeynep Pirim, Pupuhu Asosiasi Bar Istanbul Att. Mehmet Durakoğlu, pengacara sareng duta besar. Rıza Türmen, Kaptén Pitunjuk pensiunan Saim Oğuzülgen sareng pensiunan Brigadier Türker Ertürk nyarios.

CHANNEL ISTANBUL IN TERMA ING LEMBAR ANTAN

Panyatur pidangan munggaran dina sési, Assoc. Dr Ceren Zeynep Pirim, teu siga cara ékonomi sareng ilmiah hukum internasional kedah diteliti, saurna. Kasimpulanna, Pirim nyarios:

Mon Hasil tina Konvénsi Montreux anu ditandatanganan dina 1936, panguasaan urang di Selat naék. Persetujuanna nempatkeun 6 unsur anu béda pikeun kapal anu bakal nembus Bosphorus. Montreux The significance nyata kapal perang di peacetime di Turki stipulates yén bewara prior kedah nunjukkeun ku. Kahanan ieu ningkatkeun kaamanan nagara-nagara tatangga di basisir Laut Hideung. Numutkeun perjanjian, kapal nagara anu henteu ngagaduhan basisir Laut Hideung henteu tiasa cicing di Laut Hideung langkung ti 21 dinten.

Montreux ngijinkeun panutupan Selat nalika perang. Selat nu dina lingkup hukum internasional tetep sanajan di nagara jeung konvénsi Montreux Ngeunaan rezim of Selat, Turki aya dina ni'mat kontrak. Pangaturan adok énggal bakal ditampi bisi dibatalkeun kontrak sareng kuring nampilkeun hasil ka kawijaksanaan anjeun. Upami Konvénsi Montreux ditungtungan, Selat bakal ditaliti salaku dua saluran jalan anu misah sareng bakal dikaluarkeun tina ruang angkutan. Pembatalan Konvénsi Selat Montreux bakal nyababkeun karusakan aturan perangna henteu ngalangkungan Selat. Éta jelas yén kontrak éta pikeun kapentingan urang, henteu nempatkeun résiko. perjangjian Turki urang neruskeun tanpa disturbing pangabutuh status quo ".

PERUBAHAN PILIHAN RUSIA

Assoc. Dr Pengacara sareng duta besar Ceren Zeynep Pirim'den. Rıza Türmen nyarios yén prakarsa pikeun muka saluran anu sajajar di sisi Bosphorus henteu unik di dunya sareng yén usaha bukaan saluran anu relevan kedah dijelaskeun ka jalma. Montreux jeung Lausanne Perjangjian anu perjangjian ngadegna Turki urang.

Türmen nyarios kieu:

"Turki Selat, sapertos Selat Denmark, gaduh fitur anu luar biasa. Pembatalan kontrak bakal ngaleungitkeun pengecualian ieu. Ningali deui, urang ningali posisi stabil Rusia di Selat. Rusia ningali Laut Hideung salaku laut anu katutup. Leungitna Montreux bakal ngarobih pamahaman Rusia Laut Hideung.

Nalika kapal Bosphorus nampi biaya layanan US $ 0.90 pér ton, biaya saluran kasebut didefinisikeun salaku US $ 5 per ton. Naha kapal langkung milih sistem anu langkung murah sareng langkung laun upami langkung mirah? Saluran ieu bakal nyababkeun Rusia ngagentos kagiatanana ti Laut Hideung ka Laut Baltik kusabab biaya ieu. Sanggeus kabéh kaayaan ieu, kuring henteu terang naha Kanal Istanbul kudu diwangun. "

KESAN THE CHANNEL ON AMERIKA AND ENGLAND

Pengacara sareng duta besar. Riza Türmen'in teras nyarios pensiunan Rear Laksamana Türker Ertürk, negeskeun yén Channel Istanbul sacara kentel. Saluran Istanbul mangrupikeun bal masalah, nyatakeun yén pensiunan Laksamana Laksamana Ertürk, nyatakeun yén saprak taun 2011, proyék ieu bajoang. Ertürk, saurna:

"Perdebatan, amandian komo pembatalan Konvénsi Selat Montreux mangrupikeun nagara-nagara sapertos Amérika Serikat sareng Inggris, anu badé ngalaksanakeun perjanjian anu ngijinkeun transit taun 1982. Saluran, Amérika henteu ngan ukur laut di dunya moal gampang asup Laut Hideung, ngadominasi hasil tina paningkatan. Henteu masalah kumaha saluranna ageung, henteu langkung ageung saluranna, henteu tiasa masihan seueur kasempetan sapertos Bosphorus. Kaputusan ngeunaan naha ngadamel saluran atanapi kedah disayogikeun sareng pendapat institusi anu dipimilik ku nagara sapertos Staff General. "

KRUSUS NANGGAL KOTA

Pupuhu Badan Asosiasi Bar Istanbul Att. Mehmet Durakoğlu ngungkabkeun yén publikasi anu paling saé pikeun diskusi nyaéta ngajarkeun Konvénsi Selat Montreux ka sakabeh bangsa. Durakoğlu nyatakeun yén saluran éta aya dina tahap nyoba kajahatan ngalawan kota sareng nyarios, ler Jalma anu ngajalankeun kota nentang kagiatan pulitik kakawasaan. Kaayaan ieu penting pisan, sanaos henteu langkung seueur. Abdi hoyong ningali éta tina sudut pandang konsep kota di Kaayaan Kota Éropa. Proyék Kanal Istanbul bertentangan pikeun ditandatanganan konvénsi internasional saméméhna. Warga henteu tiasa mopohokeun yén jalma ngantosan dina antrian dugi ka tengah wengi kanggo ngagem Laporan EIA. A lawlessness hébat sigana. Kuring ngaharepkeun yén penyebaran saluran di daérah padumukan bakal ningkatkeun kasus. Asosiasi Bar urang bakal nuturkeun masalah ieu ”.

KESELAMATAN KOMPAK DI BOSPHORUS

Spiker anu terakhir, kaptén pilot pensiunan Saim Oguzulgen, Lausanne, kontrak anu ditunjukkeun ka urang sateuacan pamaréntahan 13 taun di nagara urang nyarios. Oğuzülgen nyatakeun yén kamerdékaan sagara sumping sareng Konvénsi Selat Montreux sareng nyatakeun yén Selat hoyong janten internasional diidinan ku sababaraha nagara.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar