Proyék Kasadaran Generasi Tiambaran SAMULAŞ Terus

Proyék Kasadaran Generasi Tiambaran SAMULAŞ Terus
Proyék Kasadaran Generasi Tiambaran SAMULAŞ Terus

Dina lingkup proyék çocuklar Masa depan Generasi Kasadaran ”di SAMULAŞ A.Ş., barudak diterangkeun ngeunaan aturan anu kudu dituturkeun pikeun ngagunakeun angkutan umum langkung aman sareng kauntungan angkutan umum pikeun kota, lingkungan sareng ékonomi nasional.

Bocah leutik Eler Dinten ayeuna nyaéta ageung énjing. ”Sakola Dasar Dereler didatangan minggu ieu. Saatos pelatihan, guru kelas Hacı Doğan nyarios, orum kuring kinten kagiatan anjeun mangpaat pisan sareng permanén pikeun murangkalih. Pembelajaran ku cara ngalakukeun sareng ngalaman sok langkung saé tibatan diajar téoritis. Kuring yakin yén proyék ieu bakal langkung suksés khususna di sakola désa. Hatur nuhun ka sadayana anu nyumbang

Dina jero lingkup proyék latihan anu urang ngamimitian dina 25 Oktober 2019, sakitar 12 siswa di 500 sakola ngagaduhan kasempetan ngalarapkeun pengetahuan anu dipelajarkeun ku cara anu pikaresepeun sareng instruksional ku jalan asup beus, trem sareng kabel mobil saatos pelatihan anu katampi di kelasna. "Masa Depan Generasi Kasadaran" latihan sareng kagiatan bakal diteruskeun di sakola béda dina dinten anu bakal datang.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar