Balikesir Kiziksa Bridge henteu kunanaon

Kizilsa Bridge henteu kunanaon
Kizilsa Bridge henteu kunanaon

Sasak Balikesir Kiziksa OK: Walikota Metropolitan Balikesir Yucel Yilmaz netepkeun janjina, Manyas County Manyas dilakukeun dina Kocasay, Gönen-Kızıksa Bridge Bridge konstruksi réngsé.

Munisipalitas Balıkesir Metropolitan terus ngerjakeun jalan modéren sareng jambatan sapanjang propinsi tanpa ngalambatkeun. Munisipalitas Balıkesir Metropolitan, anu penting pikeun ngalangkungan proyék transportasi di puseur kota, nyadarkeun proyék anu bakal ngagampangkeun transportasi warga anu hirup di padésan sareng nyayogikeun jasa transportasi modern. Jalan sareng jalan ngawangun konstruksi di sadaya distrik, ogé pangropéa sareng perbaikan jalan-jalan anu aya sareng jembatan dina ruang lingkup Munisipalitas Metropolitan di Manyas Kocasca County Manyas, Gönen-Kızıksa Jalan Bridge Bridge parantos parantos réngsé.

Dina taun 1977, jembatan umur 43 taun, diwangun ku dukungan masarakat sareng dukungan masarakat di daérah éta, dirusak ku Balıkesir Metropolitan Munisipal parantos réngsé hirup anu mangpaat sareng henteu sanggup ngaréspon kabutuhan. Jambatan ieu ayana di jalan alternatif anu ngeureunkeun waktos transportasi antawis Çanakkale sareng Balıkesir sareng ogé dina jalan anu nyayogikeun ka Manyas sareng Kızıksa Kejiranan; Éta diwangun deui kalayan panjang 240 meter sareng rubak 11 méter. Pikeun masihan aliran lalu lintas anu gancang sareng aman pikeun kandaraan sareng para pejalan kaki, 1,5 jalan pejalan kaki lebar dilarapkeun dina dua sisi sasak éta. Railing dipasang dina sisi sasak, anu ngagaduhan penampilan anu langkung modern tibatan sateuacanna. Jambatan kasebut, anu dirobih sareng diwangun deui, sareng trotoar aspal 500-meter dilakukeun dina jalan 110-meter kalebet jalan asup sareng jalan kaluar.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar