Toel Artistik dina Bagean sareng Bridges sareng Tembok kosong di Ibukota

sentuhan artistik dina permukaan tembok kosong sareng jero taneuh sareng sasak di ibukota
sentuhan artistik dina permukaan tembok kosong sareng jero taneuh sareng sasak di ibukota

Perbandaran Ankara Metropolitan mencet tombol pikeun ngagambar karya éstétis, hiasan sareng artistik anu kompatibel sareng lingkunganana dina panda jambatan sareng sasak sareng permukaan témbok kosong di puseur kota sareng kabupaten.

Kalayan proyék anu dilaksanakeun ku Dinas Énternét Urban, jero taneuh, handapeun sasak sareng témbok beton abu kosong di jero kota; Artis mimiti mendakan kahirupan ku dilengkepan ku pola anu khusus pikeun Ankara, anu kaluar tina sikat lontar.

Mimiti, Elmadağ Entrance Bridge underpass sareng Kenan Evren Boulevard underpass témbok, pelukis olenol Karakaya sareng timnya parantos janten pola pesta visual.

EST AESTHETIC TOUCHES TO CAPITAL CITY ”

Selami Aktepe, Kepala Dinas Estetika Kota Perbandaran Metropolitan, nyatakeun yén kuring sacara ilaharna ngalaksanakeun kaayaan jeroeun sareng jalan gede, trotoar, karéta api, alat-alat perkotaan sareng lampu anu ngabutuhkeun pangropéa, perbaikan sareng perbaikan sadayana ibukota.

Nyarios yén aranjeunna nyepetkeun upaya pikeun ngémutan Ankara, Aktepe saurna, "Kami narékahan ngadamel wajah kota anu terus-terusan diperyogikeun sareng dirobih anu cocog di ibu kota. Dina kontéks ieu, kami ngamimitian ngalaksanakeun proyek anyar anu nyertakeun karya graffiti, hususna lukisan bentang sareng gambar, pikeun ngawarnaan tembok abu-abu kosong di tengah kota sareng kabupaten. "

"NILAI KHUSUS KANGGO MODAL DI jalan jalan

Aktepe ngajelaskeun yén nilai-nilai flora sareng fauna ibukota bakal digambarkeun dina jero ruang lingkup proyék sareng nyarios:

"Salian nilai-nilai sapertos Anıtkabir, Kastil Ankara, anu ngalambangkeun Ankara, gambar spésiés endemik tatangkalan sareng mahluk sapertos Kembang Cinta, Kembang Ankara, Kucing Ankara, Ankara Angora Goat sareng Ankara Güvercini bakal ditarik. Ku cara kieu, urang bakal ngajagi nilai-nilai khusus kanggo kota urang sareng janten langkung dikenal. "

KATAKANAN NGUMPULAN KOTA

Ankara Çiğdemi, Ankara Bodas Pigeon sareng Bendera Bendera Turki dicét dina témbok beton datar 300 méter pasagi total, handapeun Elmadağ Entrance Bridge sareng Kenan Evren Boulevard.

Dina koordinasi pelukis Şenol Karakaya, padamelan 7 pelukis salami 20 dinten. saur anjeunna.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar