Pembersih Graffiti di Marmaray Sets Hasil Tender

set marmaray tina graffiti ngabersihkeun hasil lembut
set marmaray tina graffiti ngabersihkeun hasil lembut

Salaku hasil tina lembut éta, ngabersihkeun permukaan luar tina karéta Marmaray anu dicét ku corétan, anu damel di handapeun Diréktur Layanan Margay Kendaraan Marmaray

TCDD Transportation Co. Pikeun ngabersihan permukaan éksternal Marmaray karéta set anu dicét ku corétan-coret pesawat karéta Marmaray anu damel handapeun Marmaray Vehicle Maintenance Service Directorate wilangan 2019/476536, 6 firma parantos ngalebetkeun tawaran pikeun lembut sareng tender parantos dikintunkeun ka lembut ku tender 55 rébu TL. Perobohan San. ve Tic. Ltd. Perusahaan parantos kéngingkeun.

Éta lembut nyertakeun dina 1000 m2 dumasar corak dumasar cat sareng beberesih cat di Marmaray Train Sets.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar