Sumber És Ngadegkeun Cai Dibuka di Plateau Çambaşı

sumber cai anu nahan és di luhur
sumber cai anu nahan és di luhur

Munisipalitas Metropolitan terus usahana pikeun ningkatkeun pariwisata usum tiris sareng ngajantenkeun Ordu hirup salami opat musim, nyayogikeun solusi pikeun masalah warga di Kabadüz.


Ordu Diréktur Métopolitan Métopolitan Umum Diréktur Cai sareng Pembetungan (OSKI), pusat atraksi pariwisata Çambaşı dataran sareng sumber cai cai anu ngabersihkeun.

Kasempatan digentos

Munisipalitas Metropolitan, anu dianggo pikeun ningkatkeun fasilitas alam, narik perhatian sareng bungangang sareng ngadukung pangwangunan hotél 5-bintang, ngepungkeun sagala fasilitas di Kab.

ICE-HOLDING SUPER DIDENGKEUN AIR

Nyadar yén cai anu asalna ti gudang di distrik Kabadüz turun, timna nyayogikeun pasokan cai dina 17 jam ti Çambaşı Plateau dina 5 jam, sareng ditutup sareng tetep és beresih. Saatos ngulik, aliran cai di Kabadüz distrik sareng Çambaşı Plateau parantos normal deui.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar