Sup kanggo Murid EGO

sup panas ti dapur ego ka murid
sup panas ti dapur ego ka murid

Amalan ramah-santun di Perbandaran Ankara Metropolitan terus teu kabisa.

Ankara Metropolitan Munisipalitas Walikota Mansur Yavaş sup sareng roti distribusi roti, anu digagas saatosna paréntah sareng narik perhatian anu hadé, ngajadikeun siswa seuri sareng haneut ka jero.

Sup na disiapkeun dina jam-jam mimiti dina EGO Dapur disebarkeun ka para mahasiswa di universitas sareng lawang sakola tanpa pendingin sareng pamanasan.

Yildirim Beyazit, Hacettepe sareng Gazi University sareng Ostim Metro kaluar titik distribusi sup panas, Şaşmaz sareng Siteler tambah.

PANAS HANYA TO KONTOH YAVAŞ

Departemen Layanan Sosial Metropolitan, anu nambihan anu anyar pikeun nunjuk distribusi sup unggal dinten pikeun nutrisi séhat siswa sareng ngawasa dinten pas, ogé badé nganggap pamenta ti para siswa.

Di lingkungan Şaşmaz Bahçekapı sareng mimiti nyebarkeun sup panas unggal minggu salami saminggu, nyatakeun yén sup panas dina hawa tiis Martir Hasan Gülhan Vokasional sareng Teknis Anatolian Menengah Salih Akgüç, "Hatur nuhun kana sup kasebarkeun dina énjing. Kami hoyong hatur Presiden urang ka Mansur Yavaş. Kami nganuhunkeun ka anjeunna salaku murid., Taha Efe Doğan nyarios yén anjeunna ninggalkeun imah tanpa sasarap isuk-isuk sareng ngamimitian beurang ku nginum sup panas di Munisipal Metropolitan sareng nyarios, "Kami duanana pamanasan sareng panas. Abdi badé hatur nuhun kana Perbandaran Metropolitan Ankara sareng Walikota Yavaş kami.

Siswa SMA İbrahim Alkaç nyarios, uz Kami nuju sakola di lingkungan anu tiis sareng gelap. Atuh ka sup na disebarkeun dina pemanasan énjing. Hatur nuhun ka sadayana anu nyumbang, Bapak Walikota Mansur Yavaş'a I ngatur hormat, '' bari nganyatakeun pikirna, murid sanésna anu nami Arda Erarslan, "Kotamadya kami disebaran berkat sup na di jero sareng pemanasan kami ngaluarkeun artos. Abdi hoyong hatur munisipalitas sareng walikota, '' cenah.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar