Pangaturan Liburan Semester dina Pengangkutan Kocaeli

susunan liburan somestr
susunan liburan somestr

TransportationPark, anu nyayogikeun jasa transportasi dina koordinasi Kocaeli Metropolitan Municipal Transportation and Department Management Management, ngumumkeun yén jumlahna aya 18 garis anu diropéa antara 2 Januari sareng 17 Pebruari kumargi liburan Semester.

UPDATE IN TRANO RUMAH


Parobihan parantos dilereskeun kanggo penerbangan sareng kali tina 17 jalur TransportationPark, sah nalika istirahat semester. Galur diropéa salami waktos miang; 13,14, 16, 170, 210, 255, 310, 430, 490, 515, 525S, 550, 699, 710, 750, 755 sareng 800. Dina pernyataan anu dilakukeun, éta ogé dilaporkeun yén garis, anu diropéa saatos liburan dina 2 Pebruari, bakal neraskeun penerbangan biasa na.

INFORMASI RETÉ DI E-KOMOBİL

TransportationPark nepikeun inpormasi anu bakal ngajamin para panumpangna dilaporkeun ku ngabagi média tulis sareng media visual pikeun nyegah warga nagara parah kapangaruhan ku aplikasi anu bakal ngamimitian dina Senén. di nephropathy www.kocaeli.bel.t nyaeta ve kuring www.e-komobil.co Warga bakal disayogikeun kalayan layanan instan ku nyebarkeun vérsi anu ayeuna dina perjalananna ti alamatna, sareng kamungkinan korban panumpangna bakal dicegah hatur nuhun kana sadaya peringatan sareng bewara.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar