Samsun Sivas Railway Railway Léngkah Ongoing

Samsun Sivas Railway Railway Léngkah Ongoing
Samsun Sivas Railway Railway Léngkah Ongoing

Gubernur Osman Kaymak nganjang ka Stasion Karéta Samsun sareng nyarios yén Railway Samsun-Sivas dina sidang.


Gubernur Samsun Osman Kaymak ngadatangan Stasion Samsun sareng ngumumkeun yén penerbangan percobaan éta neraskeun.

Osman Kaymak nyarios yén pananggalan samentawis dina Jalur Railway Samsun-Sivas, anu ngahubungkeun dua kota simbolis Perang Kamerdikaan, Samsun sareng Sivas, dilanjutkeun sareng percobaan diteruskeun.

Henteu beus di stasion minivan, sakola pulisi, ngaladenan ku chauffeur minivan ngobrol sareng supir, Gubernur Kaymak, ngadangukeun tungtutan sareng masalah supir, kéngingkeun kénging. (samsunsonhab nyaeta)



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar