Dinten dina Sejarah: 15 Januari 2018 Rute Terusan Istanbul Diumumkeun

Saluran turhan saluran istanbul guzergahi ditangtukeun
Saluran turhan saluran istanbul guzergahi ditangtukeun

Dinten dina Sajarah
Kontrak sareng spésifikasi garis 15 Januari diganti tina garis 1883 Mersin-Tarsus. Konstruksi baris dimimitian sareng parantos réngsé dina taun 2,5.
15 Januari 1919 Amérika Entente ngumumkeun yén maranéhna henteu nampi kaputusan pangadilan sateuacan tanggal ieu aparat kareta api.
15 Januari 2018 Menteri Pindah, Urusan Maritim sareng Komunikasi Ahmet Arslan ngumumkeun Rute of Kanal Istanbul Project



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar