Ankara Sivas YHT Hattının Test Sürüş Tarihi Belli Oldu

tanggal ujian garis ankara sivas yht baris diumumkeun
tanggal ujian garis ankara sivas yht baris diumumkeun

Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan, Kareta Atur Kacepetan Luhur masihan émbaran ngeunaan padamelan na. Menteri Turhan, uji drive YHT, nepi ka bagian anu tangtu dina uji coba bakal dimimitian dina bulan Maret, saurna. Menteri Turhan nyarios, 393 Kami narékahan pikeun ngamimitian drive uji Maret-Maret 2020 dina jarak jarak jalan panjang jarak XNUMX kilométer Ankara-Sivas dina Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni sareng ngalengkepan proyék dina triwulan II taun XNUMX Bakan.

Menteri Turhan nyatakeun yén aranjeunna parantos ngawangun jalur karéta laju anu cocog pikeun 200 kilométer dimana angkutan barang sareng transportasi panumpang tiasa dilaksanakeun bareng kalayan jalur karéta gancang sareng tambah, "Dina kontéks ieu, Bursa-Bilecik, Sivas-Erzincan, Konya-Karaman-Ulukışla-Yenice-Mersin-Adana, Adana- Osmaniye-Gaziantep, jumlahna 626 kilométer jalur karéta-laju tinggi sareng 429 kilométer konstruksi karéta konvensional terus. Kami bakal ngalih ka manajemén karéta laju kalayan gancang dina tungtung Mei kalayan ngalengkepan bagian Konya-Karaman 423-kilométer tina proyék karéta berkelajuan tinggi 102 kilométer-Mersin-Adana, anu bakal ngaktifkeun mindahkeun kargo ti Konya, Karaman sareng Kayseri ka Pelabuhan Mersin langkung gancang. Salian proyék urang anu teras-terasan, survey sareng studi proyék parantos réngsé dina sarébu 491 kilométer. 6 sarébu 434 kilométer persiapan proyek jalan terus. Ku kituna, urang teraskeun konstruksi, lembut sareng survey-proyék tiasa dianggo kana jumlahna 13 rébu 21 kilométer jalur karéta api. ”

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar