Tatvan Rahova Logistics Center Konstruksi Gawé Tender Hasil

tatvan rahova logistik puseur konstruksi karya hasil
tatvan rahova logistik puseur konstruksi karya hasil

Tatvan Rahova Logistics Center Konstruksi Gawé Tender Hasil


2019 firma nyerahkeun tawaran pikeun Tender Konstruksi Pusat Logvan Tatvan Rahova, anu gaduh nilai wates 611864/71.568.542,20 KIK tina Turki State Railways Management (TCDD) kalayan anggaran 101.780.784,13 TL sareng perkiraan biaya 27. AKÇADAĞ İNŞAAT TİC. TAAH. LTD. Sti. + ÖZ ARAS KUMPULAN KONSEP Konstrukasi KOMUNITAS TRADE TRADE JOINT STOK COMPANY parantos meunang usaha babarengan. 71.982.114,20 firms milu dina tender anu dikintunkeun dina nilai wates.

Tender, Bagian Turnkey (Superstruktur): dilakukeun dina lingkup proyék aplikasi; • Wangunan layanan Z + 1200 Logistics Diréktur kalayan 2 m2 Wewengkon konstruksi • Gedong panguangan tingkat hiji tingkat sareng 50 M2 Area Konstruksi • Struktur Septic. nyertakeun bisnisna. Durasi pagawéan aya 600 (genep ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.



Janten kahiji komen

koméntar