Panumpang Taun kamari Dipanjangkeun langkung ti 209 Juta

taun ka tukang, jumlah panumpang nganggo maskapai naek ka jutaan
taun ka tukang, jumlah panumpang nganggo maskapai naek ka jutaan

Angkutan jeung Mentri infrasturktur Cahit Turhan, bandara sakuliah Turki taun ka tukang, ngomong yén panumpang transit langsung kalawan 209 juta 92 sarébu 548 panumpang jasa anu disadiakeun.

Menteri Turhan, Otoritas Bandara Negara (DHMİ) disiapkeun ku Direktorat Jenderal pesawat 2019, pesawat, panumpang sareng pengiriman muatan.

Dina bulan Désémber taun ka tukang, jumlah pesawat badarat sareng bandara pesawat udara 62 442 penerbangan domestik, 43 890 dina garis internasional anu nganyatakeun Turhan, total lalu lintas hawa anu dilayanan ku pas luhur ngahontal dilaporkeun 144 724'e.

Dina bulan dibikeun, Turki fungsi sakuliah bandara lalulintas panumpang domestik tina 7 juta 298 sarébu 489, Turhan ngajéntrékeun lalulintas panumpang internasional yén 6 juta 164 sarébu 431 éta "Ku kituna, lalulintas panumpang total ku panumpang transit langsung pikeun bulan nu amounted ka 13 juta 474 sarébu 156 . Bandara angkutan barang (kargo, surat sareng koper) lalu lintas dugi ka tanggal Desember 56 rébu 132 tan di garis domestik, jalur internasional 221 rébu 36 ton, kalebet jumlahna 277 rébu 168 ton .. saurna.

Turhan, nurutkeun realisasi bulan Januari-Désémber ti lapangan terbang badarat sareng bandara pesawat tempur 2019 rébu 839 penerbangan domestik, jalur internasional 850 rébu 713 nyarios, ngaliwat jumlahna 651 juta 2 rébu 30 pesawat kalayan jalan jalan, cenah.

Turki umum bandara di lalulintas panumpang domestik tina 100 juta 140 sarébu 814, anu lalulintas panumpang internasional Turhan nyarios yén 108 juta 692 sarébu 517 éta, "Taun ka tukang, total lalulintas panumpang ku panumpang transit langsung ngadeg di 209 juta 92 sarébu 548." Cenah.

52,3 XNUMX juta panumpang dilayanan saatos imigrasi “

Turhan nyatakeun yén total pesawat angkat sareng angkat di Bandara Istanbul dina bulan Désémber nyaéta 8 rébu 215 dina garis domestik sareng 26 rébu 421 dina garis internasional, sareng jumlahna aya 34 rébu 636 dina garis panumpang. 1, kalebet total 203 juta 327 rébu 4 direalisasikeun

Dina tilu bulan kahiji taun, Turhan nyarios yén Bandara Istanbul ngagaduhan 2 630 pesawat sareng 327 rébu 169 lalu lintas panumpang. Gerçekleştir Ti April nepi ka ahir Désémber, aya 327 rébu 799 lalu lintas pesawat sareng 52 juta 259 rébu 826 panumpang di Bandara Istanbul. jasa disayogikeun. kul

Turhan nyatakeun yén dina taun 2019, aya 138 patalimarga pesawat di Bandara Istanbul Atatürk, dimana kagiatan penerbangan umum sareng angkutan kargo diteruskeun. Turhan nunjukkeun yén 239 juta 16 rébu 72 panumpang dilayanan di Bandara Atatürk dugi ka minggu munggaran April taun ka tukang. "Ku kituna, jumlahna aya 534 rébu 468 lalulintas pesawat sadar dina dua bandara ieu dina waktos anu sami. 38 juta 68 rébu 650 panumpangna dilayanan. ”

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar