National Railway Work at TÜVASAŞ

tavasasta karéta nasional
tavasasta karéta nasional

kampanye Turki gerbong Industri Inc. Nasional Train Electric diawalan. Pabrikna bakal ngagancangkeun karyana sareng karyawan ayeuna bakal damel di dinten Saptu. Karéta nasional direncanakeun dina jalanna dina ahir Juni atanapi Juli.

Turki gerbong Industri salaku (TÜVASAŞ), pausahaan asing nu mibanda pangaweruh ku produksi runtuyan karéta solar lisensina, anu dimaksudkeun pikeun dipaké dina produksi susunan karéta listrik nasional.

Produksi séri karéta listrik nasional tina 160 kilométer per jam dina lingkup produksi prototipe diperkirakeun réngsé di tengah taun ieu sareng kendaraan direncanakeun tiasa diunduh ka rel.

Hal ieu diarepkeun yén prosés tes sareng sertifikasi ti séri karéta ieu bakal réngsé dina ahir taun sareng produksi séri bakal ngamimitian.

Salaku tambahan, séri karéta listrik nasional parantos dikembangkeun sareng sét karéta laju anu gancang parantos dirarancang saluyu sareng 225 km / jam supados tiasa dianggo dina diajar P&P.

Desain karya lokomotif listrik nasional bakal réngsé taun hareup.

TÜBİTAK bakal ngagabungkeun kagiatan P&P proyék sareng ngamekarkeun komponén kritis dina tingkat prototipe. Produksi massa lokomotik listrik nasional ditujukeun pikeun dimimitian dina taun 2022 sareng prototipe karéta laju nasional nasional parantos réngsé dina taun 2023.

Karéta listrik nasional bakal pencét éta lagu dina 2020

Elektrikli Kami ningali karéta api salaku salah sahiji anu paling penting pikeun gerak pangembangan sustainable, Cahit Turhan, Menteri Angkutan kanggo tanggal Train Nasional Electric.

Mehmet Cahit Turhan nyarios, tikét Kami parantos nyambut damel pikeun nyegerkeun daérah anu diabaikan ieu salami sababaraha taun. Dina kapamimpinan Présidén urang, urang parantos ngarobih karéta api deui kana kabijakan nagara. Kami ngarobih sadaya garis utama dina jaringan karéta api anu aya 11 km. Dina kerangka peraturan sah anu kami dilakukeun, kami parantos dibuka karéta api ka sektor swasta. Kami nyiapkeun dasar hukum pikeun transportasi angkutan barang sareng panumpang ku sektor swasta anu karéta dina jaringan karéta api kami. 590. Urang damel 1 kilométer jalur karéta-laju anu gancang.

Ampir 52 juta perjalanan di Ankara-Eskişehir-Istanbul, rute Ankara-Konya-Istanbul. Urang ayeuna ngahasilkeun bagian anu penting tina bahan karéta api anu luhur di nagara urang sorangan. Kami ngahasilkeun gerbong kargo nasional, kami nganggo éta. Dina taun 2020, kami kéngingkeun 9,8 juta panumpang sareng YHT.

TCDD Transportation Co. ku 29,3 juta ton sareng 5,5 juta tan ku operator karéta api pribadi. Marmaray tujuanana pikeun ngangkut 34,8 juta panumpang dina 2020.

Kami ngarepkeun jumlahna aya 14,6 juta panumpang anu bakal diangkut di Başkentray. Dina TÜVASAŞ, urang bakal ngirangan prototipe heula nyetél Listrik Éléktrik pikeun rel dina taun 2020 sareng ngamimitian produksi massal. " (Medyab nyaeta)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar