TCDD 1. Pangatur Daerah Meriçli Réktor anu Dilongok Şahin

bukuna ka réktor sahine ti daérah tcdd
bukuna ka réktor sahine ti daérah tcdd

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) 1 Daerah Manajer Levent Meriçl, Tekirdag Namik Kemal Universitas Rektor Dr Anjeunna ngadatangan Mümin Şahin.


Dina mangsa kunjungan di Réktorat, silih tukeur silih tukeur. Levent Meriçli nyatakeun yén aranjeunna ngahargaan peran lokomotif anu Tekirdağ Namık Kemal University parantos dilaksanakeun pikeun pangembangan daérah sareng ngabentikeun modél lokomotif ka Réktor ŞAHİN sacara simbolik.

Tekirdağ Namık Réktor Universitas Kemal. Dr Mümin Şahin ogé nyatakeun puas kana kunjungan kasebut sareng nunjukkeun pentingna harmoni antara lembaga sareng saurna, "Universitas urang aya di tengah-tengah Thrace, Tekirdağ, di persimpangan rute angkot di daérah ieu. Angkutan mangrupikeun kriteria penting pikeun mahasiswa urang anu resep ti Universitas urang. Kami nyaksian yén karéta api nunjukkeun pangwangunan sareng énggal sapertos darat sareng hawa. Ieu mangrupikeun sumber kareueus pikeun nagara urang, sareng mangrupikeun kabeungharan pikeun mahasiswa sareng staf urang anu resep Universitas urang tina segi keragaman sareng genah dina hal pilihan transportasi. ”



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar