TCDD Ngumumkeun Sakwates aksés dina Kareta Luhur

tcdd ngadamel pedaran ngeunaan aksés aksés dina karéta laju
tcdd ngadamel pedaran ngeunaan aksés aksés dina karéta laju

Karéta gancang (YHT) dina sambungan internét soL, BirGün, Cumhuriyet sareng Sözcü situs warta saperti Républik Turki Propinsi Kareta api anu patali jeung larangan Éntri (TCDD) hiji pernyataan ditulis sumping ti Angkutan sakumaha.

"Didakwa yén sababaraha koran sareng situs berita tanggal 05 Januari 2020 nyaram aksés ka sababaraha situs wéb sareng sababaraha situs berita di layanan internét di YHTs.

Halangan pikeun ngaksés kana situs Internét disayogikeun ku kaputusan pengadilan anu kompeten sareng otoritas masarakat anu relevan ngalaksanakeun kaputusan ieu.

Salian ti kitu, teu aya larangan pikeun aksés kana koran sareng situs wéb dina layanan internét anu disayogikeun ku Direktorat Umum di YHT ”.

Di sisi anu sanés, teu aya penjelasan ngeunaan kunaon yén pangguna henteu ngaksés situs-situs éta.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar