Ordu Boztepe Kabel Mobil Dipindahkeun 2019 Sarébu Panumpang dina taun 796

tentara mobil kabel boztepe ogé ngalih sarébu panumpang
tentara mobil kabel boztepe ogé ngalih sarébu panumpang

Tamu lokal sareng asing tiasa ngahontal Boztepe, anu perenahna di teras tempoan dina jangkungna 530 meter ti pusat kota Ordu, ku jalan kabel ogé kalayan jalan. 7 rebu panumpang diangkut dina taun 2019 nganggo mobil kabel anu nyayogikeun aksés ka Boztepe dina 796 menit diiring ku tempoan anu unik.


Jalur kabel kabel Ordu Boztepe mangrupa salah sahiji daérah pariwisata kawentar Laut Hideung. Lokasina di tengah jalan cangkir Laut Hideung, Ordu mangrupikeun pusat pariwisata penting anu ngabagéakeun nu datang langsung sareng jalan na sareng beauties alam sareng panempoan alam na.

Lamun anjeun ngahontal pasir, anjeun mendakan pandangan anu endah ti Laut Hideung sareng ogé Angkatan Darat. Salah sahiji hal anu paling hadé pikeun lakukeun di lingkungan ieu, dimana héjo nyaéta seueur pisan sareng nyumponan biru, tangtosna mikaresep pandanganna. Anjeun tiasa ningali matahari panonpoé atanapi cobian olahraga paragliding di dieu.

28 Kabel Angkatan Darat Kabel

Anjeun tiasa nikmati pamandangan sareng moto ku cara nganggo garis Ordu Teleferik ka luhur gunung na .. Aya 28 kabin dina jalur teleport. Anjeun ngahontal pasir anu saatos 8 menit perjalanan. Aya jarak sakitar 2.350 meter ti pusat kabupaten. Aya 7 tihang dina jalur teleport. Kapasitas panumpang mobil kabel mangrupikeun 250 jalmi per jam sakumaha rata-rata 750.000 urang diangkut taunan di stasion. Daya mesin mobil kabel nyaéta 341 kW. Mobil kabel, anu ngahontal jangkungna 500 meter, ogé gaduh ciri anu jarakna paling jauh (900 meter) antara dua kutub di dunya.

Perjalanan ku kabel kabel jalur nyokot rata-rata 10 menit. Wagon anu aya dina jalur mobil kabel dingaranan kacamatan Ordu. Nu datang anu numpak mobil kabel di handapeun pengawasan para pajabat terus-terusan menikmati view unik anu dipirig ku musik Laut Hideung nalika numpak mobil mobil. Cabins kanggo 8. Aya total cabin 28.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar