Gedong Metropolitan Ordu Jalan Modéren

Gedong Metropolitan Ordu Jalan Modéren
Gedong Metropolitan Ordu Jalan Modéren

Kalayan jalan jalan anu dilaksanakeun ku Perda Metropolitan Ordu dina sésana 9 bulan, warga ditawarkeun angkutan modéren. Salian aspal panas, jalan anu stabil sareng beton, tim, anu ngadamel jalan pamukaan sareng pengembangan ékspansi, ngajagi jalan sareng struktur seni.

HUMMALI Gawé di 19 DISTRICTS

Dursun Ali Kırmızıtaş, Kapala Dinas Élmu Pengetahuan Masyarakat Metropolitan Ordu, masihan inpormasi ngeunaan hasil anu dilakukeun saprak April 2019. Kapala Dinas Kızıltaş nyarios, 19 Tim kami ngalaksanakeun jalan aspal panas 112 km, 63,48, 1285 km stabilized sareng 32 km jalan beton dina 24,85 jalan kumpulan di 11,75 kabupaten Ordu Metropolitan Munisipalitas. 89,00 km muka jalan anyar, 600 km jalanna jalanna perluasan. Di sisi anu sanés, jalan urang dijagaan sareng 110 batu kubik témbok batu, 600 méter témbok beton bertulang, 4600 méter tina culverts sareng XNUMX méter pasagi pikeun mastikeun umur panjang karya urang. Salami kaayaan usum musiman, urang bakal neraskeun kagiatan demam salaku Departemen Ilmu Élmu. "

Gawéna jalan gedé

Di sisi anu sanésna, padamelanna diteruskeun dina jalan héjo anu jarakna 239,79 kilométer ti Jalan Raya Kabupaten Akkuş ka Çambaşı Plateau Kab Kabühz. Struktur seni taneuh, karya superstruktur sareng jalan jalan beton réngsé dina laju 129,32% di Salman-Çaldırı Mevkii ti propinsi Samsun wates jalan, 35 km anu di handapeun otoritas sareng tanggung jawab Munisipalitas Métopolitan Ordu. Nalika konstruksi jalan sareng konkrit réngsé dina 21 km jalan 9 km di Perşembe Plateau sareng Korgan İncedere Mevkii, usaha diteruskeun dina 24 km rute antara Topçam sareng Çambaşı Plateau.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar