Sledge Festival anu diayakeun di Ordu Plateaus

tentara slaid di domba
tentara slaid di domba

Perbandaran Metropolitan Ordu dina raraga ningkatkeun olahraga usum tiris sareng pariwisata usum tiris di propinsi Ordu ngadamel festival sled dina 3 lagu anu kapisah.

Festival sled anu diayakeun ku Metropolitan Munisipalitas sareng munggaran pikeun Ordu; Platoau Kemis Aybasti, Mesudiye Keyfalan Plateau sareng Plateau Akkus Argan. Dina festival anu diayakeun dina 3 jalur anu sanés, sadaya ti 7 dugi ka 70 anu dugi ka daérah landasan anu ngagaduhan jasa sareng fasilitas dukungan Ordu Metropolitan Munisipal salju. Walikota Perbandaran Metropolitan Ordu Mehmet Hilmi Guler, ngahadiran festival anu diayakeun dina Dataran Kemis Aybasti. Balap Canoe, ski ski, snowboarding sareng tobogganing diayakeun di Aybastı Plateau, anu kaceluk ku abdi anu leutik. Salajengna, tèh sareng barbecue dilayanan dina seuneu.

"EVERYBODY bakal Manggihan TEMPAT INGGRIS INGGRISNA"

Saatos éta, Aybastı bakal bénten béda-béda dikedalkeun ku Walikota Ordu. Saur Mehmet Hilmi Güler, uz Kami hoyong ngadamel Perşembe Highland minangka pusat anu pikaresepeun dina usum tiis. Dina rasa ieu, kami parantos ngalaksanakeun léngkah anu penting pisan. Sanggeus éta, teu tiris sareng henteu mundur. Aya bakal aya skirsa sareng kayaker anu saingan dina tempat mejo. Sadayana bakal ningali tempat ieu, anu mangrupikeun heran dunya. Kami bakal ngawangun bungalow di dieu. Saatos éta, Aybastı bakal bénten-béda. Urang karuhun mendakan kaéndahan tempat ieu dina waktosna. Ayeuna urang bakal nalukkeun haté anjeun ku ngadamel tempat ieu langkung saé. Ieu oge manah kotamadya. Sadaya padamelan urang nyaéta ngajantenkeun anjeun bahagia sareng ngajadikeun anjeun seuri. Beuki anjeun wareg, kami bakal sugema deui. Hiji-hijina hal anu kami harepan ti anjeun nyaéta pikeun mastikeun kamekaran Aybastı kalayan ningkatkeun tatanén anjeun. pangusaha tersukses Aybastılı urang Turki. Urang kedah ngirangan pangusaha ieu di dieu. Teu aya anu tiasa nyanyi lagu rahayatna deui. "

UZ KITA NU NINGGAL SUKU DINA PALING PUTRA ING PALING ”

Aranjeunna nyarios yén aranjeunna ngalakukeun sagala anu aranjeunna pikeun ngalemkeun Angkatan Darat. Şenel Yediyıldız ngadawuh, "Dinten ieu kami nuju di gerbang Tokat, Amasya sareng Sivas. Kami didieu sareng kota-kota ti kota tatangga. Dinten, urang tingali kumaha endah kota urang sareng urang lempeng. Kami ngagaduhan dinten anu pangsaéna dina usum tiis. Salami urang nyayogikeun persatuan sareng solidaritas di kota urang, urang ngagaduhan. Urang ngalakukeun sadayana anu dilakukeun ku urang pikeun ngajantenkeun tempat ieu éndah. Kalayan mimiti ngamimitian sareng kontribusi walikota Metropolitan kami, kami nyebat lembaga ieu janten Basin Bolaman sareng ngamimitian proyek. Kalayan proyék ieu, tanah-tanah ieu bakal langkung livable. ”

"PRESIDEN OUR KAMU DI KAMPUNG HENTEUN DENGAN MENGGUNAKAN ARMY UNTUK 3 BULAN, Henteu 12 BULAN"

Aybastı sareng Perşembe Plateau kedah disaksian ku sadayana anu ngagariskeun Walikota Aybastı Beytullah Gençtan, "Walikota Metropolitan kami henteu 3 bulan, 12 bulan masihan urang salaku Angkatan Darat. Kemis Plateau, Aybastı'm geulis pisan. Urang terang éta geulis dina usum tiis, tapi anjeunna kedah terang yén anjeunna tiasa ningali kaindahan ieu di jalma-jalma. Usum ieu, dugi ka seueur jalma sumping ka dataran datar. Dinten ieu urang gaduh walikota ti kota sanés anu asalna ti kabupaten anu tatangga. Dinten ieu sadayana urang bakal gaduh waktos anu saé babarengan. "

"THE FESTIVAL Nyaéta pikeun urang"

Walikota Mesudiye Isa Gul nyarios yén festival éta ngamimitian sareng nyarios, festival Festival anu diayakeun kami di dieu ayeuna mangrupikeun awal pikeun urang. Abdi hoyong hatur Walikota Metropolitan kami pikeun ngadukung kami dina hal ieu. Kami yakin yén Plateau Mesudiye urang bakal jadi salah sahiji tempat anu nomerna di Ordu sapertos Ulugöl sapertos Çambaşı Plateau. Yer

"TEMPAT ARGAN AKAN DATI SATUJAWA TEMPOH GÖ

Nyarios dina lingkup program éta, Walikota Akkus Isa Demirci nyarios, Ar Aréka Plateau mangrupikeun tempat penting dina pambuka militer kana pariwisata salami 12 bulan. Ieu bakal salah sahiji tempat anu disukai di mangsa hareup. Kami nyiapkeun infrastruktur dataran kami pikeun wisata usum panas sareng usum tiis. Abdi hoyong hatur Walikota Metropolitan Munisipalitas anu nyumbang kana organisasi ieu. "

"Kami geus nyumputkeun ABDOMA"

Warga anu miluan dina program éta, "Ieu mangrupikeun organisasi anu saé. Kami ngarasakeun salju nepi ka tempat anu lengkep. Kami parantos ngempelkeun kenangan anu saé di dieu. Walikota Perbandaran Metropolitan Ordu, anu parantos nyumbang kana kagiatan ieu. Kami hatur nuhun Mehmet Hilmi Güler ”.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar